Back in town.

23:41

Vi har haft en superfin helg tillsammans, killarna och jag. Kort men fin. Det blev som jag antydde i förra inlägget en spontan historia. Och det berodde på att det damp ner en inbjudan i vår brevlåda. Till en viss galapremiär, av en viss film.

Först tänkte jag att det var kanske hål i huvudet att åka till Stockholm för att gå på bio. Det blir liksom en dyr bio om man tänker på resa och boende. Men så tänkte jag om. Gjorde det till en minisemester och ett litet äventyr istället och vips kändes det valuta för pengarna. Med helgen bakom oss och facit i hand vågar jag lova att killarna håller med om det.

Jag ska berätta mer. Men nu ska jag sova.

2 kommentarer

  1. ha ha - då hade jag rätt iallafall...
    ;-)

    SvaraRadera
  2. Det är saker man inte gör man ångrar...(i majoriteten av fallen!)
    Niklas

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.