Senare.

22:34

Vi skulle ha dragning av biljettlotteriet till Bilar 2 idag. Vi skulle egentligen haft det igår. Men jag kom av mig. Det blir dragning, har jag lovat så håller jag det. Men vi väntar någon dag till. Jag kommer tillbaka med glada Inlägg och utlottning av biobiljetterna, men inte idag. Jag tar en kort paus med min norska flagga på halv stång istället.

5 kommentarer

 1. Det händer obegripliga saker hela tiden...Obegripliga och tragiska i samma mening. Hur kan det ske?
  Naturligtvis är våra tankar hos de drabbade familjerna i Norge.
  Hanna fick igår sällskap av nära hundra människor som inte heller de var ämnade att gå så tidigt...
  Sorgsna hälsningar från hennes pappa

  SvaraRadera
 2. Takk for di du tenker på oss.Klem Hedda.

  SvaraRadera
 3. Takk for alle gode tanker. Det er sjokkerende for oss alle at noe sånt kan skje. Jeg hadde aldri trodd at byen jeg er glad i skulle se ut som en krigssone. Men vi skal klare å komme oss gjennom dette!

  SvaraRadera
 4. Tusen takk for omtanke og deltakelse.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.