Ka-ching!

23:41

I natt kommer Abbe att bli tio kronor rikare. Lönen kommer att utbetalas av en fe och hon kommer att leverera den i ett glas vatten, märkligt nog. Hur hon tar sig in i vårt hus låter jag vara en olöst gåta. Hon kommer att se till att det ligger en guldpeng i det där vattenglaset hur som helst.

I utbyte har Abbes alltid så smittande leende fått ny layout. Ögonen glittrar som vanligt men det är något med munnen som är annorlunda.

5 kommentarer

 1. Pudd svalde sin... tror vi. Så fén fick hålla sin del av avtalet i god tro. :-)

  SvaraRadera
 2. Å vad jag ville se de glittrande ögonen när Abbe vaknar och ser att han haft besök i natt.

  SvaraRadera
 3. Haha. Grattis Abbe! Min fé var mycket mer generös, det låg alltid en massa slantar i glaset! ;) (Dock inga tiokronor, för de var ju på den tiden tiolappar.)

  SvaraRadera
 4. När jag var liten ville jag tappa alla mina tänder fort för att få mycket pengar

  Annelie

  SvaraRadera
 5. Sonens kompis ville absolut inte ha några pengar av tandfén av den enkla anledningen att hon var RÄDD för att hon liksom tog sig in i deras hus.... "Näää, sa hon med gråten i halsen. Jag har pengar så det räcker... Jag VILL inte att hon ska komma in i vårt hus!!!"

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.