Önskelista.

22:58

Abbe är tidigt ute i år. Han började skriva en önskelista till tomten i morse. Och han har dessutom tagit det här med önskelista till en helt ny nivå.

Nåja, han fick lite hjälp genom att han sa vad han ville skriva, jag stavade orden bokstav för bokstav och han skrev. Fina små ordentliga bosktäver. Jag är faktiskt lite imponerad över att han vet hur alla ser ut och kan plita ner dem så bra. Ett och annat s blir kanske bakvänt men ändå.

Listan fylldes med diverse saker som tennisrack, Blixten McQueen-garage, Bilar2-dvd och lite annat. Och så står där Super Mario Galaxy 3.

– Super Mario Galaxy 3, finns det? sa jag.
– Näe, svarade storebror.
– Vi har ettan och tvåan, sa Abbe. Jag önskar mig Super Mario Galaxy 3.
– Ja men det finns inte Abbe. Det finns bara 1 och 2, försökte jag.
– Meh! Man kan väl ÖNSKA sig?!

11 kommentarer

 1. Oh så fantastiska barn kan vara! Det är väl klart att man kan Önska sig :)
  Fick ett stort leende på läpparna när jag läste den meningen.

  SvaraRadera
 2. Han har ju så rätt! Önska sig kan vi ju alltid göra. Värre för oss föräldrar som gärna vill uppfylla våra barns innerliga önskningar.

  SvaraRadera
 3. Insiktsfullt "Meh!", vad är det för vits med önskelista om man måste censurera den!? ;-)

  SvaraRadera
 4. Ett tips är att Abbe skapar sin önskelista på onskelista.se så att ni enkelt kan dela med er av hans lista till släkt och vänner :)

  SvaraRadera
 5. Precis, man kan ju önska sig... Min systerson önskade sig en luftgitarr för två jular sedan.

  SvaraRadera
 6. Bra där. Min L har önskat sig DVD:n Mora Träsk 4 rätt länge. Den finns inte heller. Det är så härligt när barnen går utanför ramarna för att de inte vet att ramarna finns.

  SvaraRadera
 7. Underbara ungar!!! :)

  Härligt att kika in till dig igen, Abbe-pappan & uppdatera sig lite vad ni håller på med. Alltid lika givande. Tokgillar dina inlägg. Men det vet du va?

  Kram Jes

  SvaraRadera
 8. Ramar är för stelbenta!

  Man kan alltid önska sig vad som helst!
  Det är den vanligaste drivkraften.
  Vuxna tenderar att glömma bort det

  SvaraRadera
 9. Det är några år sedan F började agitera för införskaffandet av Pirates of the Carribbean 4 - och - tadaa! Nu finns den!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.