Top model.

22:38

En vän till oss är golf pro och klubbchef på en golfbana nära oss. Ingen i vår familj spelar men jag brukar tänka att jag ska börja med golf sedan, när jag blir gammal och har mer tid över. Det är ju ganska roligt trots allt – jag har provat några gånger – men väldigt tidskrävande. En vacker dag, när jag inte vågar flänga runt i skogen på en MTB längre, när jag inte jobbar jämt och när inte barnen kräver all min uppmärksamhet, då ska jag ta grönt kort och njuta hela dagarna i naturen medan jag försöker få den där lilla jäkla bollen att träffa det där lilla jäkla hålet på den stora, stora banan.

Vi får väl se. Jag har många kompisar som spelar så det kanske blir golfpremiär tidigare än jag tänkt mig. I alla fall. Klubben där vår polare är chef har någon typ av samarbete med ett varumärke som gör golfkläder bland annat och de skulle göra en fotografering för nya katalogen (tror jag). De behövde en kille i åtta-nioårsåldern som modell, storebror fick frågan och tackade ja.

Igår gick fotograferingen av stapeln och jag hängde med och tjuvkikade en liten stund. Lustigt nog kände jag fotografen. Vi har jobbat ihop med en gemensam kund i flera år, han plåtar och vi gör reklamen. Världen är inte så jättestor trots allt. Jag lämnade storebror i deras händer och smög runt och tog lite behind the scenes-bilder innan Abbe och jag åkte hem igen.

Abbe förresten. Hans stora behållning av storebrors fotojobb – han fick åka golfbil.2 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.