Hjärtebarnsauktioner.

21:58

Äh vad sjutton, jag kan inte låta bli. Ett tag tänkte jag strunta i hjärtebarnsauktion i år, för det är ganska mycket jobb, men jag säger som Petter. Fuck off nu kör vi!

Det är inte svårt att hitta skäl till att göra det. Det är väldigt roligt att göra något vettigt av bloggen när jag nu ändå har er uppmärksamhet. Det finns några saker jag är extra stolt över att ha åstadkommit med er hjälp. Att ha fått väldigt många människor att anmäla sig till donationsregistret till exempel. Eller att vi tillsammans samlade in drygt 62 000 kronor till barnhjärtforskning förra året. Tack vare er och era bud. Jag är också stolt över att ha varit med och sått fröet till det alldeles fantastiska projektet Hjärtekatten. Själva projektet har jag inget med att göra, det finns några grymma eldsjälar bakom det. Men den allra första hjärtekatten föddes här på Heja Abbe under förra årets auktioner när min vän Polliver frågade om hon kunde bidra med något. Hon gjorde en katt och vi bestämde att den skulle ha ett hjärta med ärr och kallas för "hjärtekatt". Det födde en tanke hos två tjejer som läser bloggen och the rest is history, så att säga.

I alla fall. Vi kör lite auktioner i år igen tycker jag. Det kommer att bli några olika fotograferingar som auktioneras ut, både bröllops- och barnplåtningar. Det blir husgeråd från OBH Nordica och eventuellt lite barnkläder. Kanske kommer någon tavla av Abbe och/eller storebror att gå under klubban. Dessutom slänger Petter in några sköna signerade prylar till auktionen. Bara en sån sak! Stay tuned, för mer info. Som sagt, fuck of nu kör vi!


PS. Feel free att använda den här logon för att sprida.

5 kommentarer

 1. Hojta om du vill ha en JumboMyntrik i år igen till auktionen - vi ställer gärna upp!
  Ylva, balunz.se

  SvaraRadera
 2. Hej besök gärna min nya hemsida :) ja kämpar med den .

  SvaraRadera
 3. Www.jewelrybyamanda.n.nu

  SvaraRadera
 4. Hej där!
  Kolla gärna in i min nya blogg där jag skriver om min dröm om ett barn samt en klick inredning :) kramisar

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.