Kom tillbaka vinter. Allt är förlåtet.

00:03

Okej, det var kallt, kanske nästan lite väl kallt, förra veckan. Men om jag får välja tar jag hellre på mig underställ än att hukad småspringa från tåget till jobbet, för att slippa isande duggregn och vind. Jag paltar hellre på barnen lite extra varma kläder, än att varje dag hämta två lerinpackade monster på skolan. Och så är den ju så vacker. Vintern. Den riktiga vintern.

5 kommentarer

  1. Jag håller SÅÅÅÅÅ med!!

    SvaraRadera
  2. Kan bara instämma!

    SvaraRadera
  3. Jag känner precis likadant, förstår inte alla som klagar på snö och kyla för så fort det är plusgrader så regnar det tycker jag .

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.