Det är mycket som suger.

23:35

Oj! Ojojoj. Så känner jag när jag läser era kommentarer i tävlingen om dammsugaren. Det finns mycket därute som känns tungt, slitigt och rent ut sagt sugigt. Jag läser och får tårar i ögonen. För att det är så orättvist, för att det känns hopplöst eller för att det är fint formulerat. Några har diktat, rimmat och varit fyndiga, andra berättat rakt upp och ner.

Det kommer inte bli lätt att välja. Jag har bestämt att Abbe och hans bror inte ska vara med i juryn trots allt. Det blev för många tunga grejer för dem, så Abbemamman och jag väljer. Och blir det för svårt i slutändan får vi väl dra lott bland några "finalister".

Jag återkommer. Tack för att ni delar med er!

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.