Snart februari.

22:30

Ni som hängt med ett tag vet vad som brukar hända på Heja Abbe under februari månad. Just det, det är "Alla barnhjärtans månad" och jag kör auktioner till förmån för barnhjärtforskning. Och precis som förra året så tvekade jag lite om jag skulle göra det igen eftersom det är en hel del jobb med det. Men det är ju så kul att vi tillsammans bidrar till att forskningen kring barn och medfödda hjärtfel går framåt, så jag kan inte låta bli. Inte i år heller.

Allt är inte riktigt klart än men jag kan avslöja att det bland annat kommer att auktioneras ut grymma outdoorkläder för barn från Gneis, superfina barnpyjamasar i ekologisk bomull från Cotton & Button, bra böcker från Piratförlaget, startplats i cykelfesten Göteborgsgirot i maj 2013 och en massa fina prylar från OBH Nordica.

Stay tuned, mer information kommer.
Det går som vanligt också bra att bidra till insamlingen genom att skicka ett SMS till mitt insamlingshjärta. Klicka här så kommer du till det. Där dyker också ditt namn upp i en lista på de som skänkt pengar, som ett litet tack.

Om du vill ge 50 kr, sms:a BARN 50 4670 namn* till 72 901
Om du vill ge 100 kr, sms:a BARN 100 4670 namn* till 72 901
Om du vill ge 200 kr, sms:a BARN 200 4670 namn* till 72 901

*här skriver du alltså ditt namn så dyker det upp i tacklistan

Tusen tack på förhand!

2 kommentarer

 1. Susanne Segerström1 februari 2013 kl. 14:49

  Hej!
  Och tack för en underbar blogg. Ömsom skratt, ömsom tårar - precis som livet självt! Vill gärna skänka en slant, men bor utomlands och kan inte skänka via sms, så, hur gör jag?
  Tack igen och trevlig helg!
  Susanne Segerström

  SvaraRadera
 2. Hej! Försökte precis sms:a till Abbes hjärta. Behövs ett WyWallet-konto för att göra det. Kanske självklart för alla, men det var inte det för mig. Kan ju vara bra att nämna (eller inte?). ;)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.