Danmark

21:55


Veckan i Danmark var fantastisk. Vi hade bestämt oss för att koppla av, njuta och ha det skönt tillsammans. Alla fyra. Vi visste att det skulle komma en jobbig tid och att de kanske skulle dröja lite innan vi fick chansen igen.

Jag lovade mig själv att skämma bort Abbes bror så mycket det gick. Han skulle få allt han pekade på. Det är han värd efter allt han fått stå ut med sedan han fick sin lillebror. Det blev billigt. Några hinkar och spadar och en glass då och då. Jag räknar med att det blir dyrare med sådana utfästelser i framtiden.

Min fru och jag kom överens om att låta bli att tänka på operationen den här veckan. Det var så klart inte lätt men på något magiskt sätt lyckades vi med det. Vid ett tillfälle lyckades vi till och med att tajma in så att båda killarna sov i barnvagnen samtidigt, så vi kunde få ett smørrebrød och en øl, i solen på en uteservering.

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.