Höstfärger.

20:15

Herregud vad det är förkylt överallt. Alla hostar och snorar. Abbe har som sagt ögoninflamation. Han och hans storebror har hostat i veckor och går konstant runt med var sin snor-elva under näsan. Mamman och jag är inte mycket bättre vi. (Jo, vi går inte runt med snor i ansiktet förstås.) Och dagis är som en enda stor bacilluskisk krigszon.

Är verkligen oktober frisk och klar i sprakande gult, rött och brunt?
Jag tycker det känns mer gulgrönt och kletigt.

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer

 1. Ja mânga är mer eller mindre förkylda tycker jag.
  Det snoras och det hostas och bacillerna flyger!
  Det är bara att vänta, antingen âker man pâ den eller inte

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag ska inte fira jul i Sverige, och tänkte därför skänka pengar till någon välgörenhet istället för att köpa massa presenter till alla vuxna i min släkt. Har funderat och funderat var jag ska skänka pengarna, men efter att ha fastnat här känns det som en självklathet att få skänka pengar så man kan hjälpa barn som Abbe. Frågan är därför, finns det någon fond, eller liknande för barn som Abbe?
  Tack!

  SvaraRadera
 3. Hej Abbes pappa!

  Nu har jag sträckläst hela bloggen från början till slut. Vilken resa ni är med om! Jag har gråtit massor och även skrattat. Tack för den fantastiska läsningen! Abbe har hamnat i den bästa av familjer!

  Vi fick en liten masarinbebis med ds i januari och jag känner igen mig i din beskrivning av den nya vändning som livet tagit och om tankar inför framtiden. Men livet har också fått en djupare dimension. Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 4. Åh! Jag vill säga TACK och HEJA ER! Vilken tur att Abbe hamnade hos just er och vilken tur för er att han blev just er.

  SvaraRadera
 5. Hej Abbes pappa!

  Vi på Barnfeber skulle bli jätteglada om du skulle vilja vara Veckans Barnbloggare på Barnfeber.se?

  Maila mig på hannasnabelabarnfeberpunktse så tar vi detaljerna där! Tack!

  SvaraRadera
 6. Hej Lillie. Förr eller senare sitter man där med röd näsa.

  Hej Michaela. Jul utomlands? Låter trevligt. Vad glad jag blir att du vill skänka pengar till hjärtebarn. Hjärtebarnsfonden är det bästa alternativet i så fall tycker jag. De har PG 900587-7. Abbe hälsar och tackar på förhand.

  Hej Masarinmamman. Tack själv. Visst ser man saker i annat ljus när man får en liten specialare. Ta hand om masarinbebisen.

  Hej Susanne. :-) Ja vilken tur. Skulle aldrig byta bort honom.

  Hej Barnfeber-Hanna. Oj. Kul. Gärna. Jag mejlar.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.