Bara lite skryt förklätt i skryt.

20:42

Äh. Jag håller med. Det uppdateras inte så ofta här numera. Jag har ändrat en del saker i mitt liv sedan jag skrev det där inlägget om mod för två månader sedan. En av effekterna av det är att det kommer färre inlägg. Istället för minst ett om dagen dyker det upp ett lite då och då. Men jag är jätteglad för att ni är kvar ändå, att ni inte tröttnar bara för att ni får vänta. En vacker dag kanske inläggen kommer oftare.

En annan sak som jag ändrat är hur länge jag sitter uppe på nätterna. Det hänger förresten ihop när jag tänker efter. Eftersom jag bestämt mig för att jag måste i säng vid elvatiden för att ge mig själv en chans till återhämtning blir det ju mindre tid framför datorn. Jag är stolt över mig själv på den punkten. Man kan räkna de tillfällen jag brutit mot elvaregeln på en hand. Ett av tillfällena var i torsdags, och då tog jag i och trotsade min egen nattinattiregel rejält. Det ska inte upprepas, men det var så himla roligt.

Och då menar jag alltså supermegaroligt.

26 kommentarer

 1. Grattis till Guldägget! (jag följer dig på twitter så jag har lite koll! =))

  Bra att du har ordning på dig och kommer i säng när du ska... Det är oerhört viktigt med sömn. Och motion. Och att hushålla med orken.
  *been there, done that*

  SvaraRadera
 2. Grattis!

  Och det är klart vi är kvar. Det tror jag att de flesta kommer fortsätta vara.

  Fortsätt att ta hand om dig vännen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig om att man sitter uppe alldeles för länge. Men det känns som man vill ha lite egen tid efter barnen har gått och lagt sig. Så då blir man sittandes i evigheter istället.
  Jag ska också införa elvaregeln.

  LiseLotte

  SvaraRadera
 4. GRATTIS! Superkul!

  Elvaregeln är en bra regel som jag också har. Egentligen. Jag är bara så oerhört dålig på att följa mina egna regler. Och dom krockar med varann också. Nu till exempel har jag enligt reglerna sådär en timmes hushållsjobb innan jag kan börja varva ner. Och då är ju klockan redan över elva.. hm. Får nog ta och se över dom där reglerna tror jag.

  Skönt att se att du lever lite nu och då hursom, här eller på Twitter. Fortsätt sköta om dig!

  SvaraRadera
 5. Hei. Syns de er morsomt og lese din blogg, särlig nå den er mer sparsam!! hinner med med så mye annet da. (sorry)Din hälsa er ju viktigast ,ikke sant?syns jeg borde låta höra av meg, da det var längesiden sist. Ha det bra mannen og hils din familje. Hilse fra Hedda.

  SvaraRadera
 6. Det klart att vi läsare inte lämnar bloggen trots färre inlägg! Har man en gång blivit "biten" av Abbe så går det inte att lägga av.

  Grattis till ännu ett otroligt fint pris! Det går bra för Goss!

  Vi ses i maj!

  SvaraRadera
 7. hörrrö! det gör ju inget att det inte uppdateras lika ofta. eller visst, det är askul, men då får vi tänka att när vi knappar in på bloggen och ser samma inlägg som dagarna innan, kanske du just i den sekunden är i pulkabacken med grabbarna, vad vet jag. hoppas du mår bättre iallafall, inte ens du är superman. grattis till vinsterna och ha det bra tills vi hörs nästa gång:):):):) hejdå

  SvaraRadera
 8. Jag är glad att du trotsade den regeln! Det var en väldigt rolig natt och jag hoppas du fått tid i helgen att sova ikapp. Supermegagrattis IGEN! Kram Carina

  SvaraRadera
 9. Grattis! Jättemycket grattis!
  Och bra att du tar hand om dig själv. Viktigare än allt bloggande i världen. Det är viktigare att du och din familj funkar än att vi blir tillfredsställda bloggläsare.

  SvaraRadera
 10. Bra! Vi väntar gärna.
  Självklart blir vi glada över nya inlägg men det viktigaste är definitivt att Ni och Du mår bra. Kom ihåg att ni är huvudpersonerna i era liv.

  Kram till er!

  SvaraRadera
 11. Wow! Grattis!!!
  Sen tycker jag det är bra att du tar hand om dig själv! Jag väntar så gärna på dina inlägg. Känner igen det där att sova för lite å blogga istället... Inte bra för hälsan i längden!
  Fortsätt ta hand om dig och din fina familj!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 12. Heja Abbe(s pappa)!
  Du sköter dig, och man måste få "synda" emellanåt, särskilt om det är något supermegaroligt som händer. Och vi finns här, oroa dig inte!

  SvaraRadera
 13. Stort grattis till guldägget!
  Toppen att du fortsätter att ta det lugnt! Jag läser såklart de inlägg du gör även om jag, precis som tidigare, sällan kommenterar.

  SvaraRadera
 14. heja abbes pappa! du verkar ju sköta dig väl! (som om du skulle gjort nåt annat..) =) Heja heja!

  SvaraRadera
 15. Åh! Grattis!!
  Passwar så bra så med färre inlägg - då hinner jag läsa alla ;)

  SvaraRadera
 16. Heja! :)

  Bättre att du och familjen mår bra än att det dundrar på det inlägg här, vi stannar kvar och läser när du känner för att skriva!

  SvaraRadera
 17. jag tänkte bara fråga en sak. då du känner att du orkar med och har tid; skulle inte du då kunna göra 'fem minuter' med abbe igen? jag undrar så hur hans tal har blivit sedan operationen:)
  ta hand om dig

  SvaraRadera
 18. Det verkar som det var värt att bryta mot regeln för den sakens skull... :)
  Grattis till priset, och skönt att höra att du tar hand om dig själv!

  SvaraRadera
 19. HURRA!! Igen=)
  Skriv så ofta du orkar, så sällan du vill. Vi finns alltid kvar. Det är självklart härligt att se när ett nytt inlägg hamnat på sidan men det viktigaste är förstås fortfarande att du tar hand om dig och de dina.
  KRAM Helena

  SvaraRadera
 20. Grattis!! Nu har du 2 guldägg på jobbet och 2 hemma =) Måste kännas bra.

  SvaraRadera
 21. Grattis till priset. Bra att du tar hand om dig och din familj. Skriv när du har tid och orkar. Vi finns kvar.

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 22. Ett stort grattis till priset!

  SvaraRadera
 23. Hej

  Kika gärna in tävlingen på min blogg som jag har i samarbete med Ping Pong Barnkläder! :)

  http://aije.blogg.se/2010/april/tavling-i-samarbete-med-ping-pong-barnklader-1.html

  //Fia

  SvaraRadera
 24. Grattis och kul. och jag tycker bara det är bra att inläggen kommer då och då. det gör att jag slipper kolla varje dag och blir av med ett cybersterssmoment. men jag kollar om du finns ett par gånger i vecka.
  Bra beslut att sova och blogga mindre.

  SvaraRadera
 25. Grattis grattis! Till båda delarna; du är duktig och tar hand om dig själv & du är BRA på ditt jobb!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.