Vi drog till fjällen.

23:59

Längtan efter lite mer riktig vinter blev för stor. Det blev liksom bara några dagar med isar och någon vecka med snö i våra trakter i år, verkar det som. Vi packade bilen och drog till fjällen en långhelg. Till favoriten Stöten i Sälen närmare bestämt. Och här har det bannemig blivit vinter med besked. Efter en extremt knackig start på säsongen för i stort sett hela den svenska fjällnäringen, med regn och plusgrader runt jul och nyår, så har Stöten nu rekorddjup snö i terrängen. Och den här helgen har det vräkt ner så det har inte direkt blivit sämre.

Jag har som vanligt tagit cirka en miljon bilder, men eftersom jag bara har iPaden med mig får i hålla till godo med ett par instagram-snaps. Det kommer mer ord och bilder när vi kommit hem igen.

2 kommentarer

  1. Alltså......det där med att fjällnäringen haft en knackig start??? Stämmer inte om du tittar på fjällen från Härjedalen och norrut, även om just Åre haft lite mindre snö utanför backarna än vanligt...... Men för ditt engagemang får du min röst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för rösten. Ja, det var en lite slarvig förenkling, det kan jag hålla med om. Jag menade de besöksmässigt stora orterna, från Jämtland och neråt – som t ex Åre, Sälen, Branäs etc, där det regnade och var plusgrader runt nyår. De hade det jobbigt allihop.

      Radera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.