Påsken.

22:17

Glad Påsk, så här lite i efterskott. Här kommer en kort sammanfattning av påskhelgen i bilder. Efter långfredagens fina tur till Vinga så fortsatte helgen att bjuda på precis det där härliga vädret man vill ha vid påsk. Lite småkallt i skuggan på morgonen, men t-shirtvärme vid en solvägg i lä framåt dagen.Leta påskägg i trädgården blir man nog aldrig för gammal för verkar det som.


Blåsippor. Jag vet inte om det är för att de är så ovanliga eller vad det är, men nog är de ett av de finare tecknen på att våren är på väg?


Ägg till påsk är väl kanske inte helt unikt. Men håll med om att de blir lite godare om de ser ut så här.


Och så fick jag med mig killarna och deras kompis på en cykeltur runt sjön i solen. Det värmer ett cykelidiothjärta som mitt.

Hej på er! Jag är ny här.

2 kommentarer

  1. Äggjakt blir man verkligen aldrig för gammal för! Jag fyller 26 i sommar och var på påskafton hemma i mina föräldrars trädgård och letade i buskarna efter ägg...trots att jag har mitt eget hus numera. :P
    Du tar så himla härliga bilder jämt, blir alldeles inspirerad!

    SvaraRadera
  2. Åh jösses så snygga ägg. Hur gjorde ni dem?
    Mia

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.