Jag – ett hjärtebarn.

22:26"Ett sånt svart vill jag ha!" sa Abbe när han såg mitt hjärtebarnsarmband.

Nu är Abbe tio år. Han börjar bli mer medveten om det egna jaget. Kanske är det först nu han själv börjat fundera lite mer över sitt ärr på bröstet och vad det lagade hjärtat betyder för honom som person. Och frågar ni mig så tror jag att sommarens hjärtebarnsläger hjälpte honom in bit på traven i den frågan. Jag tror att han hittade några likar bland de andra hjärtebarnen och inte minst några hjältar bland de coola, bussiga, unga vuxna ledarna som också hade ärr på bröstet.

Nu vill han visa vem han är. Med stolthet bär han sitt nya fina armband.

........................................

Genom att köpa ett hjärtebarnsarmband stödjer du Hjärtebarnsfonden. Det kostar 100 kronor varav nittio går direkt till fonden. Genom att bära det på din arm hjälper du till att sprida kunskap om hjärtebarn och Hjärtebarnsfonden. Klicka in på armbandens Facebooksida om du vill beställa. Tack!


0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.