Ombyggnad pågår.

23:57

Jag kände att det var dags. Nu har liksom bloggen sett likadan ut i evigheter. Och framför allt den har inte varit något vidare anpassad för mobiler. Vi skriver ändå 2017. Att ha en sajt som inte är responsiv känns helt galet. Och vad menar jag med responsiv nu då? Jo, att sidan känner efter hur stor skärmen är och anpassar sig efter det. Layouten ser alltså lite olika ut beroende på om du öppnar Heja Abbe på en dator, en läsplatta eller i en mobil. Den gamla såg likadan ut överallt, med resultatet att texten var så pytteliten på mobilen att den inte gick att läsa ordentligt. Så kan vi inte ha det.

Dessutom har jag länge känt att jag skulle vilja ha större bilder på bloggen. Jag tycker ju ändå att det är kul att fotografera och då vill jag ju att bilderna syns. Eller hur? Alltså, ny layout med större bilder.

Jag ska också försöka mig på att gå igenom hela bloggen (!!) och tagga inläggen så att den som vill läsa t ex bara om hjärtebarn kan få upp alla inlägg som handlar om just det och den som är nyfiken på  vårt fritidshus kan läsa de inläggen. Det kommer såklart att ta ett tag att få klart, men blir nog en bra detalj när det är klart.

Kanske känns det lite roligare att skriva nytt nu? Att berätta mer och visa bilder från fritidshuset, att hålla er uppdaterade om hur det går för Abbe. Och för hans bror. Jag hoppas det, för jag har saknat er. Kanske kommer några andra nya features till också, vi får se. Stay tuned helt enkelt.

Hoppas ni gillar det nya.

8 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.