Abbe goes Ernst.

00:04

När vi ändå var igång med betongarbetet på ön så kom Abbe och jag på att vi kunde gjuta några spel som vi kan ha stående utomhus. Abbes favoritspel Kalaha kändes direkt som en given kandidat.

Och eftersom det var väldigt länge sedan jag gjorde någon sån där liten film med Abbe så passade jag på att dokumentera hela rasket. Så håll till godo. Här får du lite tips till nästa säsong, Ernst.

3 kommentarer

 1. Kul att se! Jag har träffat flera som har gjutit i betong men jag har aldrig förstått hur det går till så det var spännande att få lära sig. Så användbart att få lära sig praktiska saker som barn. Jag har följt bloggen sen Abbe föddes, men jag nog aldrig lyssnat på ljudklipp så det var härligt att få höra er dialekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hängt med så länge. Och att du gillade klippet!

   Radera
 2. Wow vad kul att få se Abbe igen. Jag läste bloggen och följde er resa från 2007 och då läste jag ikapp och så följde jag er i några års tid. Tack vare Abbe började jag läsa teckenspråk och det ledde mig in i skolvärlden och jag pluggade till lärare. Nu har jag varit lärare i fyra år och en kompis till mig har en son som är hjärtsjuk. Sonen gjorde sin första hjärtoperation när han bara var några dagar gammal och nu har den lille sonen dessutom drabbats av RS-viruset och det har varit kämpigt ett par dygn. Idag gjorde pappan en statusuppdatering om att sonen sluppit andningstub och mina tankar for direkt till dina blogginlägg, Abbespappa, och jag undrade hur ni har det nu. Kul att få en uppdatering. Vad stor och stilig Abbe har blivit och så otroligt tydligt han pratar! Jag önskar er all lycka och välgång!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.