Men herregud!

19:53

Jag tror bestämt att det är dags att säga upp sitt Boxerabonnemang, och hitta ett alternativ. Och viktigast av allt, berätta för dem varför man gör det.

10 kommentarer

 1. Har inget boxer abonemang, men hjälper till genom att sprida denna info vidare genom mitt facebook konto.
  Helt jävla omänskligt av företaget. Jag hoppas verkligen att det kommer svida i plånboken för dem.

  SvaraRadera
 2. Det är för jävligt rent ut sagt! Att dom inte kunde vara så flexibla när jag hade Boxer, som bara krånglade konstant, är en sak men när en människas hem har brunnit ner, skämmes!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är onekligen lite skämmigt att vara Boxerkund idag.

  SvaraRadera
 4. Säga upp??? Kom ihåg att inte göra det innan avtalet går ut..... ;o)

  SvaraRadera
 5. Sprider gärna detta vidare..Vi har inte boxer då jag lyckats övertala min man att vi inte behöver det...lyckliga jag!

  SvaraRadera
 6. Vi sa upp vårt Boxerabbonemang redan i februari och har faktiskt inte skaffat något nytt sen dess. Man klarar sig förvånansvärt bra med 1:an, 2:an, 4:an och 6:an. Vilka omänskliga tomtar!

  SvaraRadera
 7. Flyttar till hus snart, men något Boxerabonnemang blir det inte. Men vilken makt sociala medier har; nu har de tydligen gjort en pudel, men va, hallå... det skulle väl ändå inte behövas, det borde ha fixats genast.
  Bu på Boxer!

  SvaraRadera
 8. Frågan är ju hur länge till de kommer ha "Sveriges nöjdaste kunder"? http://www.boxer.se/kundservice/kundservice-informerar/sveriges-nojdaste-kunder/

  SvaraRadera
 9. Höll på att trilla av stolen när jag läste "pappa, ja gillar dig"...
  Exakt samma ord mumlade Hanna fram till mig bland de sista ord hon någonsin kom att uttala...
  Saknar henne...oerhört.
  Niklas

  SvaraRadera
 10. Uppfattade aldrig om det var en elektrisk värmedyna som fattat eld? För en vanlig som man kör i mikron borde knappast ta eld på en timme?

  Allt bra annars? Här har vi just ätit falukorvsgratäng till middag. La just upp receptet på bloggen tidigare idag. Gjorde nämligen iordning en större sats vid lunchtid idag. Ungarna älskade det! :-)

  KRAM

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.