Kort rapport om allt och inget.

22:01

Lördag kväll. Jag är fortfarande trött efter torsdagen. Jag är för gammal för att vara uppe till fem på morgonen och festa. Men vad gör man inte när det är årets stora tillställning i min branch – Guldägget – med prisutdelning för årets bästa reklamkampanjer, middag, mingel, fest och efterfest. Precis som det ska vara.

Innan jag satte mig på tåget mot Stockholm och Guldäggsgalan var jag på ett blogg-event på Svenska Mässan. Det var Loppi.se som hade premiär för We R Family i Göteborg i samband med Baby & Barn-mässan. Om ni inte känner till Loppi.se innan tycker jag ni ska klicka in och ta en titt. Det är ungefär som Tradera eller Blocket men med den lilla skillnaden att allt handlar om prylar och kläder för barn. Dessutom skänker de oavkortat en procent av sina intäkter till bra projekt och organisationer för barn och/eller miljö. Sånt gillar vi.

We R Family är ett nätverk för familjebloggare som träffas några gånger om året för att ta del av de senaste nyheterna för familjemålgruppen och för att mingla med varandra. Efter att ha hållit på ett tag i Stockholm var det alltså premiär för Göteborg nu. Fem företag och hur många mammabloggare som helst. Och så jag. En katt bland hermelinerna. Vi är ganska ovanliga, vi pappabloggare, men jag hittade en till. Han var visserligen där i egenskap av representant för ett av företagen som presenterades, men ändå.

Idag blev en sån där vårrustningsdag. Löv har krattats, dubbdäck plockats av och sommardäck satts på. Och när vinterdäcken skulle in i förrådet igen fick jag fick jag lite noja. Ett himla tråcklande för att lyckas få in dem på sin plats. Det var då fan vad mycket grejer man samlar på sig. Sopsäckar åkte fram och en drös med grejer slängdes. En annan hög bildades med saker vi inte använder, men som är synd att slänga. Så snart ska det säljas cykelbarnstolar, bärstolar och annat smått och gott. Apropå Loppi.se.

3 kommentarer

 1. WeRFamily...Låter...intressant, särskilt som om det behövs fler "pappabloggare"...Fast vid närmare eftertanke...det jag skriver om kanske inte kan eller bör ingå i konceptet...
  Trevlig kväll,
  Niklas

  SvaraRadera
 2. Härlig pappablogg. Jag gillar språket som inte är så smörigt, utan kärleken lyser klart mellan raderna och humorn ändå.

  SvaraRadera
 3. Bloggen du tipsar om alltså.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.