Magnolia.

22:48

Det var roligt att titta på naturen den här helgen. Hur den förändrades minut för minut. Björkarna – helt kala på långfredagen, rasslar gröna och fina i brisen i ikväll. De gröna mattorna av vitsippsblad i början av helgen, helt vita idag. Eller som magnolian på de här bilderna. Alltihop hände på bara några timmar.5 kommentarer

 1. Abbepappan:
  Idag var det en förbipasserande som uppmärksammade oss om vilken "fantastisk Magnolia" vi har! Trädet står lite avsides, vid ena gaveln, så vi får inte njuta så mycket av det annat än om vi går ut och tittar på det. Och när vi gjorde det var det belamrat av utslagna blommor som den på bilden! Otroligt vackert!
  Massmis med
  Hannas pappa

  SvaraRadera
 2. "Jag hatar björkar" konstaterade min pollenallergiske 5,5-åring i helgen! :).

  SvaraRadera
 3. Åh, Magnolia!!! Det enda som skulle kunna få mig att flytta från mina hemtrakter skulle vara ett löfte om ett varmare klimat som tillåter Magnoliaträd.... :)

  SvaraRadera
 4. Jättevackra bilder!
  /Matilda

  SvaraRadera
 5. Håller med Jojjo! Skulle så gärna vilja ha en magnolia...det ska visst funka här med i skyddat läge...någon segstartad sort som blommar efter 15 år typ :( Gläds är dina fina bilder istället!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.