#10 Helårsprenumeration på G-P.

22:10
Här kommer en auktion på nyheter. Världs- och riksnyheter med den i särklass bästa lokala bevakningen om man bor i Göteborgsområdet. Vi snackar en helårsprenumeration på Göteborgs-Posten. Men du måste såklart inte bo nära Göteborg, Det går att få G-P i brevlådan i hela landet. Eller om man vill ha e-tidning på veckorna och papperstidningen på helgerna. Det finns många varianter. Och därmed också lite olika pris på prenumerationen. Men som mest är värdet på den här auktionen i alla fall 3567 kronor, så ni har något att gå på.

Alltså. Vill du ha G-P hem i brevlådan ett år och samtidigt bidra till forskning kring små barnhjärtan rekommenderar jag dig att lägga ett bud här. Låt höra.

Auktionen stänger tisdag 28/2 kl 23.00.

11 kommentarer

 1. 1500 kr av carina & micke schultz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men heeey! Vad kul att ni ropade hem detta. Grattis till G-P ett år till fyndpris. Och tack för att ni hjälper till att stödja forskningen kring barnhjärtan.

   Radera
  2. Japp! Det känns bra på många vis. Hur gör man nu? Carina :)

   Radera
  3. Jag mailar instuktioner om betalning på Mickes adress. :)

   Radera
 2. Åh, vad glad jag blir att det drog in så pass mycket till auktionen! :)
  Hoppas att ni får mycket nöje av GP också, Carina och Micke. Om ni vill ha några råd på vad ni ska ta för prenumeration så får ni gärna höra av er.

  Markus Pettersson, GP
  markus.pettersson (at) gp.se eller @LexMarkus på Twitter

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.