#15 Weekend på Fjällnäs.

23:36
Den sista auktionen är en riktig pärla. Det är knappt att jag vill släppa den ifrån mig.

Eller vad sägs om ett weekendpaket med måltider och spa för två personer i storslagen fjällmiljö. Fjällnäs, Sveriges äldsta fjällhotell, ligger på 820 m.ö.h i Tänndalen mitt i den skandinaviska fjällvärlden.

Jag skulle kunna babbla på hur mycket som helst om hur grymt läckert det här ser ut, om tystnaden och vidderna, om den perfekta avkopplingen från vardag, jobb och stress, om toppturer och lössnösvängar, vandringar sprakande höstfärger eller mountainbiketurer på fjällstigar, men jag tror det är bättre att ni klickar in på Fjällnäs hemsida och läser själva.

Paketet innehåller boende i dubbelrum torsdag till söndag, frukost, lunchpaket och entré till Mii Gullo Spa samt trerätters middag på fredag och lördag. Värdet på detta är 10 130 kronor.
Auktionsvinsten kan tas ut vilken weekend ni vill fram till 30 april 2013. (Dock ej vecka 14-15 och 52, 2012 samt vecka 1, 9 och 13-14 2013.)
Den här auktionen stänger måndag 5/3 kl 23.00.

Låt höra!

19 kommentarer

 1. Börjar lite smått med 1000:- då :)

  SvaraRadera
 2. Detta har absolut inget med auktionen att göra men jag tänkte att detta kanske skulle kunna vara rätt forum.
  Varje dag händer otroligt hemska saker och i denna bloggen får vi se en av dem. Bloggen handlar, under de senaste månaderna, om en familj som inte hade lika mycket tur som Abbes utan förlorade sitt barn i början av denna veckan. Jag tror att det betyder väldigt mycket för dem det stöd som de fått genom bloggen och tänkte därför dela med mig av den. Om det så bara leder till att en enda person skriver något tror jag att det skulle betyda mycket.
  Adressen är: http://adbro.blogg.se/

  Hälsningar

  Sofia

  SvaraRadera
 3. Är de för sent att sponsra med fotografering?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Ja, nu blir det inga fler auktioner i år. Men tack för att du frågade.

   Radera
 4. Svar
  1. Stort grattis Karin! Weekendvistelsen i Fjällnäs är din och jag är inte alls avundsjuk. Jag kanske kan hänga med? ;)

   Mejla mig så sk jag berätta hur vi går vidare med betalningen etc.

   Radera
  2. Jippi! Tack! :))
   Karin

   Radera
 5. Grattis, Karin! Jag skulle upp för tidigt för att orka sitta uppe hela vägen fram till 23. :)

  Till Abbes pappa: Jag och maken (det skulle bli vår sena och uteblivna bröllopsresa att åka till Fjällnäs) åker någon annanstans men vill ändå skänka en sudd med pengar. Vi kommer skänka i ditt namn till Hjärt- Lungfonden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen oj det var fint. Tusen tack snälla!

   Radera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.