#3 Dirty Dancing på China Teatern.

23:17
Vad sägs om en musikalkväll i vår? Filmklassikern "Dirty Dancing" repeteras just nu i musikalversion för fullt på China Teatern i Stockholm. Premiären på självaste alla hjärtans dag och jag tror det kan en bli riktigt bra show.

Nu ställer 2Entertain upp med biljetter till föreställningen att auktionera ut. Alltså, två biljetter (värde 1350:-) till valfri söndagsföreställning från 31/3 och framåt.Auktionen stänger fredag 17/2 kl 23.00.

Får jag ett bud? Och kom ihåg: Nobody puts Baby in a corner.

11 kommentarer

 1. Vi får väl börja... 500 bjuder

  Åsa

  SvaraRadera
 2. i'm looking forward to see this musical it's amazing break a leg,i love dirty dancing musical

  SvaraRadera
 3. 800! maja_ringqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Abbepappan. Nu får du en kort reflektion som egentligen inte hör hemma i detta inlägg, eller så kanske det är precis det det gör...
  Från att ALDRIG ha varit inne på NÅGON blogg, än mindre ens funderat över att skriva på en själv, upptäckte jag via en vän detta forum - introducerades jag - för gott och väl 2 år och tre månader sedan. Min sju-åriga dotter dog. En vän tyckte att jag skulle sätta ord på mina känslor. Efter viss tvekan följde jag hennes råd. På så sätt kom jag helt ofrivilligt (initialt) och omedvetet i kontakt med andra människor som delade vår avskyvärda erfarenhet. Ganska snart insåg jag hur viktigt - essentiellt - detta stöd var. Bloggskrivandet och - läsandet blev en otrolig hjälp i min bearbetningsprocess. Idag, feb 2012, dagen innan starten för vårt nya livs Soluppgång, känner jag att bloggfenomenet har gjort sitt för mig. Det blev en fantastisk hjälp och idag när jag inte längre något behov av att få feedback av detta slag. Jag är oerhört tacksam för detta och för den "hjälp" bla ditt skrivande har bidragit med Gunnar. Jag kommer kanske att titta in här igen men fram tills dess hoppas jag att ni finner er livsrytm och prioriterar det som ni anser vara rätt och riktigt. Som Hanna alltid sa:
  "Massmis med"
  Niklas

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Grattis Maja! Jag såg att den fick finfina recensioner. Mejla mig så berättar jag hur vi gör nu. Adress finns uppe till höger om Abbes huvud.

   Radera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.