I fjällen med Ninni.

22:32

Jag har packat skidor, hjälmar, kameror och allt mellan himmel och jord och satt mig i bilen och kört åtta timmar mellan Göteborg och Sälen. Ja jo, jag vet att jag just kom hem från Engelberg, men det här är något annat. Där, i Schweitz, njöt jag skidåkning i pudersnö på bergets baksidor tillsammans med mina andra offpiståkande vänner. Min skidåkning. Här ska jag njuta av barnens åkning, god mat och vila tillsammans med min familj, inklusive syrran och hennes man. Och Ninni då.


Jag har längtat efter att få läsa Ninni Schulmans andra bok ända sedan jag la vantarna på den för några veckor sedan, men tiden har inte riktigt funnits. Men nu så. Hennes debutroman "Flickan med snö i håret" var strålande och att döma av de recensioner jag sett hittills är "Pojken som slutade gråta" minst lika bra.

Nu ska här njutas.


4 kommentarer

 1. Kanske ett boktips alltså? Ska kolla efter den. Kör försiktigt till Sälen!

  /Cheeky Malin

  SvaraRadera
 2. Den är grym, minst lika bra som den första! Trevlig läsning!

  SvaraRadera
 3. Är också i Sälen, vi ses i liften (värmestugan?)!

  SvaraRadera
 4. Vill bara tacka för en läsning som gav mig krafft

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.