#11 Bröllopsfotografering

20:35
Och så kör vi en sista bröllopsfotografering, den här gången för er som bor längre söderut i landet. Jonas Schrewelius håller till i Helsingborg och ställer upp med ett paket där han fotar vanliga bröllopsfoton innan eller efter vigseln, han plåtar under vigseln och sedan lite mingel när ni kommer till er fest, fram tills alla har satt sig till bords. Alla bilderna levereras på en DVD-skiva.

Ingen heldagsfotografering den här gången alltså. Det här paketet tar Jonas 6000 kronor för. Om ni vill hjälper han även till och sätter ihop en fotobok, men den blir till självkostnadspris (700:-) och görs upp direkt med Jonas, det samma gäller resekostnader utanför Helsingborgs kommun.

Jonas är bokad 9 och 23 juni, 14 juli och 29 september.


Auktionen stänger söndag 4/3 kl 23.00

Ge mig ett bud, turturduvor.

5 kommentarer

 1. Hej, jag lägger 1500 SEK.
  Tove Örnrå, tove.ornra@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Jag ville bara tillägga att om brudparet som vinner auktionen gärna vill ha en heldagsfotografering eller något annat speciellt så är jag inte så svår. Det mesta går att lösa!

  SvaraRadera
 3. Lägger 2000 kr
  Bröllop 21 juli

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis Karin! Nu gjorde du/ni verkligen ett fynd. :)

   Mejla mig så berättar jag hur vi gör med betalning etc.

   Radera
 4. Tjiho! Och TACK! Ja, det är verkligen ett fynd.

  Karin :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.