Sextiotvåtusensjuhundrafemtio tack!

22:22

Februari är slut och därmed mina auktioner. Även om det är kul så kanske det kan vara skönt för bloggen att gå tillbaka till sitt gamla vanliga jag.

Men först, tack! En väldig massa tack till alla som varit med och bjudit på auktionerna, till er som skickat sms till Abbes och mitt insamlingshjärta och till er som hjälpt mig att sprida, via bloggar, Facebook och Twitter. Och sist men inte minst massor av tack till fotograf Sanna Längvik, OBH Nordica, 2Entertain, fotograf Evelina Johansson, Balunz, Emil Didriksson, fotograf Sonia Jansson, fotograf Jane Haglund, Göteborgs-Posten, fotograf Jonas Schrewelius, Piratförlaget, fotograf Matilda Holmqvist och Fjällnäs som ställde upp med saker eller tjänster att auktionera ut. Ni är fantastiska!

Tack också till Hjärt- och Lungfonden som hjälpt mig att hålla ordning på pengarna.

Auktionerna drog in 53 400 kronor. Slår man ihop det med de 9 350 spänn ni sms:ade in blir det sammanlagt 62 750 kronor som går till "Alla barnhjärtans månad" och forskning kring små Abbehjärtan. Jag blir helt varm inombords när jag tänker på det. Vi har räddat små framtida liv tillsammans, tänk på det.

Tack!

4 kommentarer

 1. Härligt Abbepappan och tack för ditt fantastiska engagemang!
  K

  SvaraRadera
 2. Det känns alldeles fantastiskt att få vara en del av det här!! TACK!

  <3

  SvaraRadera
 3. Tack för ditt engagemang!

  SvaraRadera
 4. Tack för att jag fått vara en del av det här! Känns fantastiskt!!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.