Igår kväll.

15:42


I torsdags skrevs Abbe ut från barnsjukhuset. Han är färdigopererad för den här gången, och mår efter omständigheterna riktigt bra. Det gör jag med, om man bortser ifrån att jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter.

Alltså. Det var dags för ett ståndsmässigt firande.

Den var kall. Och god.

Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer

 1. Ja, vad skönt för er allihop!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag läst igenom hela Abbes blogg. Ni har gått igenom så otroligt mycket men skönt att operationerna är över nu - för den här gången... Hoppas ni alla mår bra! Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Heja Abbe! Och bra jobbat av er alla. Ni är så tappra. Jag har läst nästan hela bloggen och lärt mig en massa, gråtit en massa och förundrats en massa. Ikväll skålar jag för er! Den här bloggen sätter igång tankar om L I V E T för mig. Kram till er alla. /Lina

  SvaraRadera
 4. Wow vad härligt! Får Abbe dricka en fingerborg också? Och storebrorsan. Champagne till hela familjen!

  SvaraRadera
 5. Hej Emma. Verkligen!

  Hej Emma(2). Tack.

  Vad glad jag blir att bloggen sätter ingång tankar hos dig, Lina. Tack.

  Hej Idépappan. Abbe och brorsan sov tyvärr. Men jag håller med. Champagne till alla.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.