Och är du snäller, så kan du få.

23:53Vi bakade pepparkakor igår kväll. Alltid lika mysigt. Och alltid lika gott med deg. Abbe satt konstant med en klump i handen som han tog stora bett ur. Som från ett äpple ungefär.

När jag var liten sa man alltid "ät inte för mycket deg för då får du ont i magen".

Det måste vara en myt.

Andra bloggar om: , , , , ,

7 kommentarer

 1. har en son som i dag är 16 år!!! som fortfarande inte lärt sig att man blir lite dålig i magen av för mycket pepparkakor och pepparkaksdeg. Senast i helgen lyckades han med att stoppa i sig nästan en hel burk. Om han fick ont i magen??? Ja för oss som satt i samma rum blev det väldigt tydligt i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder...

  En smak av julen! Härligt.

  /Jes

  SvaraRadera
 3. Jag sträckläste bloggen igår. Jag läste och läste med torra ögon tills jag såg filmen om Abbe. Och då grät jag utan stopp. Ni har så fina pojkar. Underbara. Och du verkar vara en sån fin pappa, alldeles underbar. Jag är 16 år, för ung för att varken ha eller få barn men din texter har verkligen fått mig att ändra inställning. Holland kan vara lika bra, annorlunda men lika fint. Men mest av allt tror jag att jag vill be dig att alltid, alltid, alltid finnas där för dina pojkar. Min egen pappa dog nyss, han kunde inte vara min pappa längre. Och jag läser om er och jag blir så ledsen och glad på samma gång, för att jag önskar att jag haft en pappa som Du, en pappa som orkat, och jag blir så glad att Du har dina fina pojkar. Fina pepparkakor förresten ;)

  SvaraRadera
 4. Aj då, Bittan. Jag tror jag förstår. Då är det ingen myt alltså.

  Tack Jes.

  Hanna. Dina ord värmer mig aldeles otroligt. Tack. Ledsen för att du inte fick ha kvar din pappa. Jag lovar att hänga i så länge det går.

  SvaraRadera
 5. Det där med att äta som från ett äpple låter superhärligt tycker jag! Vilken kanonblogg!

  /Malin

  SvaraRadera
 6. Gott me pepparkakor, ja vi får väl se till o backa de snart här hemma med, men då är de nog bara ja som står för bakandet, fina bilder med.

  Har du läst berättelsen om paret som kom till Holland istället för Italien?? den stämmer så in på oss iallfall, packat väskan för att åka till italien men planet åkte till Holland istället. handlar alltså om ett par som fick ett hjärtsjukt barn med nått kromosom fel. helt underbar vissligen men, den stämmer in på mig o Jim iallfall..

  SvaraRadera
 7. Ja Malin, det är inte dumt med degen. Tack för berömmet.

  Jag har läst den, Hanna. Den finns här på bloggen faktiskt.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.