Schlager och bloggar, enligt storebror.

20:44

Storebror är schlagerexpert. Det är lika bra att inse det. De låtar han gillar vinner och går vidare, de han tycker är kass kommer sist. Det slår nästan aldrig fel och så var det igår kväll också. Vi tycker oftast olika han och jag, men det är i stort sett alltid han som får rätt. Jag tycker det är rätt kul faktiskt.

I går kväll tittade han lite konstigt på mig och undrade varför jag grät när Glada Hudikteatern sjöng Kents låt Sverige. Det var svårt att förklara.

Storebror sa att han så väldigt gärna skulle vilja gå och titta på melodifestivalen live någon gång. Jag sa att det skulle nog vara kul och att nästa helg är de i Göteborg, men att det nog inte går att få biljetter.

– Skriv om det i din blogg pappa, då händer det säkert grejer, sa storebror.
– Hahaha, tror du det gubben? Du är smart du.

Vi får väl se.

Andra bloggar om , , ,

31 kommentarer

 1. Åå, så du grät också. Jag grät floder, det var så rörande. Har en liten tjej med DS och det var så skönt att se dem inta scenen så självklart, att de har en given plats.

  //Nenne

  SvaraRadera
 2. Vad gullig han är! Hoppas att inlägget ger den effekt han önskade ;)

  SvaraRadera
 3. Smart storebror! Har inga biljetter på lager tyvärr. Men lycka till, det finns säkert någon schagernörd därute med biljetter till dig! :)

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen rörande. Bästa inslaget under den delfinalen!

  Jag länkar till dig i dagens inlägg. Hope it´s ok?!

  Kram Jes ♥

  SvaraRadera
 5. Jag tror nog att Storebror och väl vald förälder sitter live när det går av stapeln i Götet nästa helg. Det vore väl tusan annars!

  Själv har jag inga biljetter att avvara (inga för egen del heller...) men jag tror på Storebrors ord, att om det hamnar i bloggen, då händer det!

  SvaraRadera
 6. Håller tummarna för att 'det händer grejer' så att Storebror kan ta med sin familj till Melodifestivalen!
  Anmaja

  SvaraRadera
 7. Hoppas på tur med biljetterna till experten. Han är ju för söt, missade sändningen men fick all info här! Gött!!

  SvaraRadera
 8. Smart kille ;-) Tror säkert att hans idé funkar och att han får se det hela live. Själv sitter jag lite smått i chock efter att just ha fått reda på att grannens 3-dagar gamla dotter ligger på Östra med Prostiva-dropp, väntar på hjärtoperation och dessutom visade det sig att hon saknar en njure. Det känns läskigt välbekant på nåt sätt.......

  SvaraRadera
 9. Storebror är smart.

  Om jag och svägerskan blir sjuka och inte kan få vår efterlängtade schlagerhelg utan karlar och barn så vet jag precis var jag ska vända mig för att bli av med biljetterna.

  SvaraRadera
 10. Hej!

  Jag har länge velat kommentera, men jag vet inte vad jag ska skriva för jag kan inte skriva något tillräckligt smart för den här bloggen. Jag bläddrar ofta tillbaka och läser alla inlägg från början om och om igen (ptja, i mån av tid). Jag vill egentligen bara lyckas få fram på något sätt att det här är en underbar blogg och jag håller tummarna för Abbe! Och biljetterna, så klart.

  SvaraRadera
 11. Nä, nu börjar det bli lite väl lågt.. eh, är inte det där tiggeri, så vete fan. Tror jag lämnar bloggen ett tag.

  SvaraRadera
 12. Hoppas storebror har rätt igen och att ni lyckas få biljetter!!

  SvaraRadera
 13. @lina- gör det något om de får något tillbaka från oss läsare?

  SvaraRadera
 14. Fy fan vad han är skön, grabben din!

  SvaraRadera
 15. Hahaha! Vilken kille! :)
  Lycka till!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 16. Glada Hugo -förlåt- Hudik teatern var jättebra! Speciellt den första tjejen som sjöng, hon hade en kanonbra röst!

  Om ni får några biljetter och Abbepappan får förhinder så går jag gärna med grabbarna... ;)

  SvaraRadera
 17. @Lina Klart att det är tiggeri. Och lite på skoj också. Synd att du vill lämna bloggen på grund av det. Välkommen tillbaka.

  SvaraRadera
 18. Härligt att läsa att man inte var ensam om att sitta och böla till Glada Hudik.

  Helt klart bäst på hela kvällen
  Krameli kram

  SvaraRadera
 19. jag älskar storebror mer och mer, men saknar Abbe och hans tal en smula! om jag inte är heldum och fattar fel så finns det biljetter kvar till föreställningen i Göteborg i helgen. jag gick in på ticnet och kika, tyvärr har jag inte råd att bjuda er på kalaset ;)

  SvaraRadera
 20. Klart ni ska på Mello =)!
  Vi ska på genrepet i Globen.

  SvaraRadera
 21. Hejsan! Tänkte bara lämna ett spår då jag kikat in här och läst lite.
  Ni har verkligen haft det tufft, det förstår jag.
  Vi har också en liten "sjukhuskille" som nu är tre år, men jag har inte skrivit så mycket om honom på bloggen. Han var tre veckor då han hamnade in på sjukhus och har varit på flera operationer under åren. Han har kronisk njursvikt, förträngning i urinröret och tidigare reflux, men refluxen har skönt nog växt bort. För några månader sedan fick vi veta att den ena njuren lagt av och den andra fungerar till 25% så han måste få en ny njure så småningom. Han behöver fortfarande inte dialys, det är nåt man gruvar sig för. Han mår fortfarande bra av mediciner och proteinreducerad diet.
  Tja, det här blev lite långt nu... :S

  Bra gjort av dig att skriva ned era händelser och förklara så att andra kan lära sig om hjärtfel, samt jobbet du gör för att samla pengar!! Keep up the good work!
  Kram till lille Abbe!
  Ann-Christine

  SvaraRadera
 22. åh, storebror är grym. abbe med. och jag är så tacksam för att du delar med dig av er familj till oss andra! hoppas att det dyker upp biljetter, på nåt sätt!

  SvaraRadera
 23. Vi var nog ett gäng som grät en skvätt i lördags.....
  Tigg på om biljetterna ni, vi håller en tumme!

  SvaraRadera
 24. @strandviksvillan Usch, det låter kämpigt med lillkillen, jag håller tummarna för honom och att många anmält sig till donationsregistret så att han kan få en ny njure när han behöver den. Abbe har ju också bara en njure för övrigt. Men den funkar som tur är bra. Kram.

  SvaraRadera
 25. Haha, helt rätt tänkt av storebror!

  SvaraRadera
 26. Hoppas det händer grejer så att storebror får se det live..
  Vi var och såg en del live förra året, i Karlskrona, hur bra och roligt som helst.. Blir ju liiiite annat än att sitta vid tv'n..

  Kram MIa

  SvaraRadera
 27. Hej!

  Jag stöttar gärna med 500:- för en biljett till storebror. Maila på slicebetter@gmail.com så löser vi det.

  SvaraRadera
 28. Storebror borde kolla in Spiderchick
  som just nu har en tävling på sin blogg, där man kan vinna biljetter till finalen av melodifestivalen. (http://spiderchick.blogg.se/)

  SvaraRadera
 29. Lycka till btw :) hoppas han lyckas.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.