Inte utan er.

22:23

Alltså ni får ursäkta mig att det är mycket Stora Bloggpriset här inne just nu. Jag lovar att bloggen ska bli som vanligt igen så fort jag bara njutit färdigt av det här overkliga. Om jag nu inte drabbas av total prestationsångest, förstås.

Men, vet ni? Det är ju ni som gjorde så att jag vann. Utan era röster – inget bloggpris. Så är det, och jag är väldigt rörd och glad över allt stöd jag fått.

Alltså. Tusen miljoner tack till alla som har röstat på Heja Abbe. Jag är så stolt och rörd.

Och ett extra stort tack till alla er som dessutom puffade för att man skulle rösta på Heja Abbe på era bloggar, Facebook, Twitter och bland släkt och vänner under röstningsveckorna. Det värmer otroligt mycket. Här är de jag kunde hitta nu, kolla in dem och passa på att hitta nya bloggar att läsa:

Innan du fanns, As Good as it gets, Mymlan, Egoina, Masarinmamman, Älskade dumburk, Lyrans noblesser, Opassande, En drake lyfter bara i motvind, Moderskeppet, Kapybaran, Ensamma pappan, Emmama goes Scotland, Beas tankar åsikter och funderingar, Asplunds, Ett nytt liv, Erik Laakso, Tonårsmorsa, Kesomackan, Sjumilakliv, Annarkia, Smurvelmurvelsmurfen och Izze Niemi.

Snälla säg till om jag har missat just dig, så ska jag genast åtgärda det.

26 kommentarer

 1. Hej! Du som får så många kommentarer, hinner du kika in hos dina läsare nåt? Jag har iaf en bloggvän som länkade till din sida, och skrev att du var nominerad, den 13 jan.

  http://trettioplus-mittilivet.blogspot.com

  Tyvärr skrev jag inget om det i min blogg.. f´låt..

  Hoppas du mår bra nu! Så klart måste du få tjata om det stora priset ett tag!!! Skulle jag med gjort :)

  Grattis har jag redan sagt ett par gånger, så kram på dig å familjen!
  Nina

  SvaraRadera
 2. *kram* är så glad att du vann med din underbare son! :-)

  SvaraRadera
 3. Tack för att du delar med dej av ditt liv och att jag och hela min familj (gubben 41 och mammas änglar 16 och 19år)får vara med dej och din familj :o)

  Du skriver helt underbart! Rakt in i hjärtat!

  SvaraRadera
 4. Beror på vad du menar med att puffa.. jag har länkat till dig flera gånger från min blogg :)

  SvaraRadera
 5. JIPPIIIEEE!!!! Det GICK!!! Normalt tycker jag att sådana här tävlingar är det ointressantaste som finns, men röstade som en blådåre den här gången - när Sveriges finaste blogg är med MÅSTE man ju rösta. Har varit utan internet i några dagar, och klickade nu in här inställd på att möta ett inlägg med typ rubriken "Grattis Schulman." Insåg förvånad att folk för en gångs skull röstat rätt!!! Grattis - värdigare vinnare går nog knappt att hitta någonstans i bloggvärlden.

  SvaraRadera
 6. Rid på glädjevågen!
  Det är du värd.

  SvaraRadera
 7. GRATTIS!!! ABBES/PAPPA Hade ingen aning om detta, NU förstår jag vad MAMMAN menade när jag läst ännu mer GRATTIS från hela MITT hjärta

  SvaraRadera
 8. åååhhh vad smickrad jag blir som har fått en egen länk hos Heja Abbe!!!
  Du är värd Bloggpriset så många gånger om för ditt underbara kanon sätt att skriva!

  SvaraRadera
 9. Eh ja du missade kanske mig en aning
  http://smurvelmurvelsmurfen.blogg.se/2010/january/borta.html
  Fast jag vet inte om det gjorde så stor skillnad att det stod på min blogg då jag bara har sisådär 5 läsare per dag, haha.

  SvaraRadera
 10. Hej! Jag är så glad att du vann. Definitivt min favoritblogg.

  Jag har skrivit om Heja Abbe och länkat till den, men jag kom mig tyvärr inte för förrän efter att du hade vunnit! Skrev om den igår istället :) Då kanske det inte räknas? Lånade hur som helst en bild också och hoppas att det var okej. Säg till annars!

  Din blogg berör mig mycket eftersom jag själv tidigare jobbat med funktionshindrade barn (på Ågrenska, som du säkert känner till). Jag känner igen så mycket av det där och tycker verkligen att det är starkt att kunna skriva om det så ärligt och rakt. Kan bara föreställa mig vilken hjälp det måste vara för föräldrar som har egna barn i samma situation.

  Lycka till med allt.
  Johanna.

  SvaraRadera
 11. Man kanske ska länka också ja:
  http://lillaj.blogspot.com/2010/02/heja-abbe.html

  SvaraRadera
 12. Hejsan
  Jag hittade hit genom ett tips fr "Beas tankar.." i ett reportage om hennes blogg i en lokal tidning. Trots att jag inte hunnit läsa så mycket än så är jag helt säker på att det är rätt blogg som vann kategorin vardagsliv och fritid. Stort varmt grattis!
  Jag har lagt till dig på Bloglovin och jag kommer att fortsätta kika in här, gillar verkligen sättet du skriver på. Kram till hela Abbefamiljen!

  SvaraRadera
 13. Abbepappan du var verkligen värd detta pris och jag är så lycklig för din (er)skull. Att andra bloggar som själva är nominerade ber oss rösta på dig det är större, men du och din familj berör oss så. Men nu skulle jag vilja be dig om en sak och det är att du varvar ner lite om du kan, det som hände på galan, var ett sätt för kroppen att säga ifrån. Lova!
  Tack för att vi får vara delaktiga i ert liv.
  Kramar till er alla.
  /Carina

  SvaraRadera
 14. måste ju säga grattis till vinsten :D

  SvaraRadera
 15. STORT GRATTIS!

  Hittade hit via Honungspojken och blev själaglad att "Rätt blogg vann". Har en länk och hojtade om segern på min lilla anonyma blogg och jag har skrivit och puffat på Fejan.

  Jag är mamma till en pojke med svår Läpp-, käk- och gomspalt och vi känner oss som stammisar på Sahlgrenska (i jämförelse med er är vi förstås rena strögästerna). Vårt liv överskuggas utöver LKG-kampen, av hans ADHD-problematik. Att läsa din och andra bloggar med små kämpar och deras kämpande föräldrar, har gett mig nya ögon att se på mitt liv med. Tack för att du skriver.

  SvaraRadera
 16. Och tack till dig Abbepappan. Jag tycker du ska unna dig att njuta! Och att verkligen vara stolt över dina ord, dina bilder och din familj. Kram Masarinmamman.

  SvaraRadera
 17. Visst har vi hjälpt till att rösta på dig !!!
  Men man skulle ju inte rösta om det inte
  vore en blogg värd att vinna =)

  Tack för länken, den värmde!
  Kram Anna, Max mamma

  SvaraRadera
 18. Eftersom du säger snälla ;) Min blogg verkar inte vilja indexa ordentligt ännu. Syns inte på folks knuffwidgets.

  Men jag twittrade mest. http://smulgubbe.se/?p=129

  Nu får du vara snäll och inte säga något att jag bröt mitt löfte och hittade ut på nätet ändå under min lediga helg.

  Kram från ett hotell i sthlm.

  SvaraRadera
 19. Jag röstade på dig..inte för att det är en jättegrej att jag står med! Men det var en självklarhet att denna bloggen skulle vinna (kände jag)..Grattis återigen!

  SvaraRadera
 20. Jag tycker gott att du skall "gotta dig" ett tag över den här vinsten och gärna "älta" den lite nu och då - om du inte gjorde det, utan liksom bara som "stoppade in den i hyllan bredvid någon annan utmärkelse" - ja, då betydde den ju inte så mycket... Och det hoppas och tror jag ju att den gör! :-) Så tjata lite bloggpris du! Det tycker jag absolut!

  Jag hade tyvärr bloggstopp under röstningsperioden, läste dock hos dig och röstade av attan, men jag fick icke till något inlägg i bloggen där jag uppmanade andra att göra detsamma. Det stod tvärstilla hos mig en period då. Så, tyvärr. Men, mina röster och min dotters (ja, jag utnyttjade hennes namn och mailadress också) fick du. Varje dag! :-)

  SvaraRadera
 21. Du, vältra dig i det här så mycket och länge du bara vill. Jag är rätt säker på att varenda kotte som läser bloggen unnar dig det och fortfarande är gladrusiga å dina vägnar.

  Att du vann är en stor seger.
  För mig vill det signalera att kvalitet vann över kvantitet ( och snälla tolka mig rätt nu).
  Det du sa om kärlek när du tog emot priset (ja, när jag lugnat mig efter illtjutet och kunde lyssna) stämmer så väl.
  Du, ditt skrivande, din familj skickar ut så jäkla mycket kärlek varje dag.
  Tro tusan att det kommer tillbaka!
  Det är paybacktime. Sug i dig.

  SvaraRadera
 22. Kändes ganska självklart att just du Abbepappan skulle vinna. De andra bloggarna i samma kategori hade inte en chans mot din hörde jag av en i juryn;)

  Tänke passa på och göra ett slag för alla barnhjärtans månad. Har sålt massa av pins och även startat en insamling där man kan sms:a 30:-
  Om du vill får du gärna lägga ut länken så våra barn får en ljusare framtid.

  Grattis till bloggpriset och hoppas du mår bättre nu.

  http://www.barnhjarta.se/default.aspx?id=178

  SvaraRadera
 23. @Gunsan: Tack ska du ha.

  Fint att du har startat en insamling till alla barnhjärtans månad. Det behövs, men det vet ju du redan. Jag har precis gjort det också men inte hunnit få upp den på bloggen ännu efter allt tumullt som varit.

  SvaraRadera
 24. Heja Gunnar!
  Varmt grattis till ditt pris som du verkligen gjort dig förtjänt av. Låt bäste man vinna, heter det, och så blev det.
  Hälsningar från oss två till er alla,
  Ingmari och Hans

  SvaraRadera
 25. Hej "Gullegubben"
  Din "gamle" resekompis från förr vill såååååå gärna gratulera till det fina priset som du så förtjänar!!! Känns nästan lite overkligt att se dig där på scenen mitt i hela focuset o så sitter jag här o känner mig stoit över att känna dig som den härliga kille du är!! Krama din underbara familj, TA DET LUGNT,njut och varför inte ta en aaaaaaaaalbyyyyy....s(internt)
  Puss o Kram från Stefan

  SvaraRadera
 26. Jag skrev ett inlägg (http://iniemi.blogspot.com/2010/01/vote-for-heja-abbe.html) men det spelar ingen större roll att det inte syntes här, eftersom det jag ville att inlägget skulle bidra till, faktiskt hände: ni vann! Underbart.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.