Tack.

11:58

Jag sitter på tåget hem från Stockholm med fuktiga ögon och läser ikapp alla era kommentarer här och på Twitter. Det är rörande och nästan omtumlande med all kärlek jag får.

Jag återkommer med ett inlägg om en märkvärdig, märklig och omtumlande kväll lite senare.

Ni är fantastiska.

72 kommentarer

 1. Det är Du och Din familj som är fantastiska, det är vi många som kan skriva under på. Tack för att vi får vara med på Er resa!

  /Helena i Uppsala

  SvaraRadera
 2. Mina varmaste gratulationer! Den mest värdige vinnaren på galan helt klart!

  SvaraRadera
 3. STORT GRATTIS TILL DIG!!!
  Den mest värdiga vinnaren..

  SvaraRadera
 4. Ett jättegrattis till dig :-)
  Det är du värd !!!

  SvaraRadera
 5. Helt klart en värdig vinnare! Har inte följt bloggen så länge, men det pirrade ändå i magen när Heja Abbe zoomades in :) <3

  SvaraRadera
 6. Stor grattis! Så roligt att Abbe-bloggen vann!

  SvaraRadera
 7. Stort grattis, MYCKET välförtjänt bloggpris! :)

  SvaraRadera
 8. din blogg är fantastisk!

  SvaraRadera
 9. Jag röstade nog ungefär 100 gånger på din blogg, bara för att den är verkligen värd det här priset.

  SvaraRadera
 10. Stort grattis! Kan bara instämma med alla andras kommentarer, mycket välförtjänt. Läser här ofta men har aldrig kommenterat. Att läsa din blogg om ert liv med Abbe har gjort mitt liv så mycket rikare. Tack!

  SvaraRadera
 11. Grattis och tack för att ni delar med Er av det som är Livet. Som det också kan vara.
  Att få ta del av någon annans Liv ger ett nytt och nyttigt perspektiv på tillvaron. Att just HejaAbbe vann tror jag också gör att fler kommer att få inblick i ett Liv som man annars inte skulle möta. Om det på något sätt hjälper en att bli ödmjuk inför Livet självt och alla de sätt som Livet kan te sig på, så tror jag att den här jorden blir ett bättre ställe att bo på.
  Och till sist så hoppas jag att ljuset som föll på Abbe och hans pappa igår kväll kommer att reflekteras ut över många andra små kämpar och deras föräldrar!
  Tack ska ni ha, hela familjen.

  SvaraRadera
 12. ÅH jag blev så glad att du vann!!! satt på helspänn och höll varenda liten tumme. (var den enda utdelningen jag var intresserad av, tittade inte på resten av galan) GRATTIS du/ni är såååååå värda det!!!!!!

  SvaraRadera
 13. Grattis! Röstade självklart på dig ska du veta, du förtjänar det otroligt mycket. Gick även att läsa om dig i gp här på morgonkvisten.

  SvaraRadera
 14. HURRA! HURRA! HURRA! Vi är verkligen många som är glada för att rätt blogg vann! Grattis!

  SvaraRadera
 15. Grattis av hela mitt hjärta. Jag hoppas att du fortsätter skriva och dela med dig av er otroliga resa på ditt fantastiska sätt. Heja dig!

  SvaraRadera
 16. Stort stort grattis till priset! Är så glad för er skull :-)
  Kram Elizabet (fd. enblevtre)

  SvaraRadera
 17. Efter lite sökning så fick jag se din intervju tillslut :) Hade ju redan fattat att du fått pris, med tanke på de kommentarer du fått. Ska väl oxå säga GRATTIS, förstås!!!!

  Vad folk gillar med din blogg vet jag inte, men jag vet vad jag gillar, och det är att du skriver fantastiskt bra! Nära och levande och fyllt med kärlek till din fina familj. Tack för att jag får möjlighet att läsa din blogg!

  (Lite avis är jag... ;))
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 18. Stort GRATTIS!! Kan inte tänka mig en värdigare vinnare. Hejja Abbe och hela Abbes familj!

  Varma hälsningar från Monika M i Stockholm

  SvaraRadera
 19. Jeg förstod att de borde gå vägen,,og se det gjorde det ju, Stort lykke til ! Du er ju en fantastisk skribent, og har så månge leser son röstat på deg. Hils din kone og. Klem fra Heda.

  SvaraRadera
 20. Ett stort grattis till priset, vet inte om någon annan kan vara en så välförtjänt vinnare som du...

  Hälsar
  Susanne

  SvaraRadera
 21. Utan tvekan en värdig vinnare :)
  Grattis ! :D

  SvaraRadera
 22. Har följt bloggen länge nu, men aldrig blivit av att man kommenterat, ville bara säga stort grattis, rätt blogg vann absolut! :D

  SvaraRadera
 23. Vem är det som är fantastiskt egentligen?!? Du!!! Abbe!! Och storebror!! OCh Abbe-mamman!:)

  SvaraRadera
 24. Malin Vänersborg4 februari 2010 kl. 14:02

  Stort grattis och helt klart en värdig vinnare!

  SvaraRadera
 25. STORT grattis! Är så glad för din skull!

  SvaraRadera
 26. DU är fantastisk! Krama Abbe från mig!

  SvaraRadera
 27. Du är bäst! Grattisgrattis. Så ovanligt att den mest värdiga vinnaren för en gångs skull tar hem det :)

  SvaraRadera
 28. Varmt grattis till ett välförtjänt pris!

  Anna

  SvaraRadera
 29. Säger som så många andra, det är Du och hela din familj som är fantastisk! Tack för en underbar blogg som går rakt in i hjärtat och som framkallar både skratt och glädjetårar!

  SvaraRadera
 30. Vi visste det - ni är för goa! GRATTIS!
  Hjärtebarnsförbundet & personalen på hjärtekontoret

  SvaraRadera
 31. Stort grattis!

  Jag blev så glad när jag såg att det var du som vann. Jag är inte ett dugg förvånad. Jag läser många bloggar, men din är den mest välskrivna av dem alla. Din blogg berör på många sätt.

  För några veckor sedan var jag på en arbetsintervju (idag är jobbet mitt) som har med kommunikation att göra. De frågade om jag läste bloggar och då även vilka typer av bloggar. Den enda jag kunde komma på värd att nämnas var din blogg - så det gjorde jag. Sedan kom jag på mig själv med att hålla ett mindre föredrag om Heja Abbe. Skoj.

  Emma

  SvaraRadera
 32. Wow! Jag har sträckläst bloggen sedan igår och nu hunnit fram till "nutid". Vilken kille ni har! Vilken fin storebror han har och vilken fantastisk familj ni verkar vara! Tack för att du delar med dig av er vardag!

  SvaraRadera
 33. Jag kommenterar aldrig, men idag måste jag göra det.
  Du har fuktiga ögon när du läser alla kommentarer, jag sitter nästan alltid med fuktiga ögon när jag läser om dig och din familj. INGEN annan blogg, knappt någon bok jag läst (och det är en hel del) har fått mig att känna mig så mysigt lycklig så att man nästan börjar böla när man läser varje inlägg.
  Ännu värre har det blivit sen min dotter kom till världen för fyra månader sedan. Jag har insett att jag ska ta hand om en liten människa och se till så att hon mår bra och får sunda värderingar utan att skriva henne på näsan. Jag förstår inte hur det ska gå till.

  Men när jag läser om dig och din familj, din fru och dina barn, hur du beskriver dem och alla känslor runt omkring så tror jag att jag kan klara det. Jag ska helt enkelt inspireras av Abbepappan när jag uppfostrar min dotter. Tyvärr har jag inte alls ditt tålamod, men det får gå ändå :)

  Det blev långt det här, men jag vill bara TACKA för att jag får vara med och läsa om Din fina familj. Du är fantastisk!

  / C

  PS HERREGUD vad du och Abbe är lika. Ni har precis samma smile :)

  SvaraRadera
 34. Har sagt det förut men det tål att sägas igen. Du sprider på ett kärleksfullt sätt information om hur det är att leva med barn med funktionshinder och om 22q11 och du inspirerar iaf mig att försöka göra det lilla jag kan för att göra likadant. Det är du och din familj som skall ha ett stort tack och grattis till ett välförtjänt pris.
  Heike

  SvaraRadera
 35. Stort grattis till bloggpriset! Det är du värd.

  Följer din blogg dagligen och blir lika berörd varje gång!
  Har även börjat läsa boken "Litet syskon" där du skriver jättefint och träffsäkert.

  SvaraRadera
 36. Stort grattis!!! Självklart att du skulle vinna, allt annat vore katastrof. Tack för en underbar blogg (följer den dagligen) och att du delar med dig av ert liv med Abbe.
  Stora kramar till hela familjen

  SvaraRadera
 37. Jag grattar dig igen och vill ännu en gång säga att din blogg är så snygg med layout och färger. just den där rostvinröda i loggan är supersnygg och typsnitten och färgerna och allt. och innehållet förstås.

  SvaraRadera
 38. Vet Du vad?! Det är ju Du som är fantastisk! Och Abbe,och Storebror, också Mamman förstås! Stort GRATTIS till den mer än välförtjänta vinsten! Tack för att Ni låter oss ta del av Ert liv! Stor KRAM, hoppas kvällen var trevlig!

  SvaraRadera
 39. GRATTIS!!!! :D Du var verkligen vard att vinna! Jag satt har i Los Angeles, som ar mitt sista stopp innan jag beger mig hem till kalla och snoiga sverige igen, och sag galan live pa aftonbladets sida.

  Som sagt grattis igen , du var MER an val vard att vinna!

  Kramar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 40. Återigen: Ett jättegrattis! Det förtjänar du! Du skriver en fantastisk blogg om en fantastisk pojke och en fantastisk familj. Jag är jätteglad för din skull!

  SvaraRadera
 41. Grattis till vinsten, den var du väl värd!

  SvaraRadera
 42. Tack för att du delar med dig av er vardag på ett sätt som rör oss alla, rakt in i hjärtat. För mig finns det ingen mer värdig pristagare.

  Jag började följa bloggen 2006, som en vilsen gymnasieelev i Sverige. 4 år senare sitter jag på mitt drömjobb i London - men Heja Abbe har följt med mig, peppat mig och gett mig perspektiv genom alla dessa år. Tack!

  SvaraRadera
 43. Underbart att du vann!! Det är du verkligen värd, ja och Abbe, storebror och mamman också. Grattis!!!!

  SvaraRadera
 44. SUPERGRATTIS!

  Du kan verkligen förmågan att beröra mig. Ibland kommer stilla tårar ibland hulkar jag. Du är verkligen värd priset! Dessutom uppskattar jag dina skarpa bilder.

  SvaraRadera
 45. Så himla värd det! Grattis till världens finaste blogg.

  SvaraRadera
 46. Åh, du är sååå väl värd att vinna! Jättegrattis till dig :-)

  SvaraRadera
 47. Grattis jag började läsa din blogg igår när jag såg att den var nominerad och blev nästan knäck när jag insåg att det var försent att lägga en röst på dig, men du vann ju ändå.
  Hurra för dig och din familj/ Anna-Karin

  SvaraRadera
 48. Stort grattis - en värdig vinnare!

  SvaraRadera
 49. NI är fantastiska! Abbefamiljen är den mest fantastiska ever!

  SvaraRadera
 50. Grattis till Abbepappa och Abbefamiljen till bloggpriset.. Ni är värda den.. Absolut!!!

  Återigen Grattis

  //Annie

  SvaraRadera
 51. Ett hjärtligt och stort grattis. Och jag är så glad att rätt blogg vann.

  Magnus

  SvaraRadera
 52. Åh vad glad jag blir för din skull! STORT GRATTIS :D

  SvaraRadera
 53. Jag vill gärna sälla mig till grattis-skaran. Det är så härligt att dina ord och bilder har uppmärksammats på detta sätt. Tänk vad viktigt det är med igenkännandet, att någon sätter ord på känslor av sorg, oro, kärlek och lycka. I all enkelhet och märkvärdighet.
  Anna By

  SvaraRadera
 54. Ett stort grattis till vinsten. Det är du väl värd.

  SvaraRadera
 55. Innerligt varmt grattis!! Schulman släng dig i väggen!
  Du delar med dig av dig och din familjs innersta. Det ÄR hedrande att vi får vara med här!
  TACK!

  SvaraRadera
 56. Jag själv har ju inte sett galan men förstår på inlägget och kommentarerna att du vann. Grattis, grattis och återigen grattis. Vilken värdig vinnare! Hälsa Abbe, Abbemamman och storebrorsan!

  SvaraRadera
 57. Hej Abbes pappa!

  Igår kväll slösurfade jag runt lite på aftonbladet, vilket såklart ledde mig hit.

  Efter en snabb överblick på första sidan insåg jag kvickt att här gällde det att börja från början för att förstå - och det gjorde jag, började från början alltså, förståelsen tror jag bara kan komma med erfarenheten.

  Ville bara skriva och tacka för läsningen. De första "kapitlen" som jag tänker på inläggen som grät jag konstant, tårarna rullade ner för kinderna oupphörligen. Det påminde mig om en bok som jag t r o r heter "Innan jag dör", en debutroman av någon engelsk författare har jag för mig, fast din blogg egentligen handlar om något helt annat, att välja livet för att leva och inte tvärtom.

  Hursomhelst så fångade ni mig allihopa, Abbe, brorsan, mamman och du. Jag har läst vartenda ord fram till sista inlägget, och kommer troligtvis att fortsätta läsa om du fortsätter skriva!

  Heja Abbe - heja brorsan - heja mamman och heja dig!
  /Linus på linjen

  SvaraRadera
 58. GRATTIS! Helt underbar blogg om en underbar familj.

  SvaraRadera
 59. Grattis till priset. Det var du verkligen värd, denna blogg är en av de bästa som finns att läsa.

  SvaraRadera
 60. Hej! Jag måste erkänna att när jag läste Aftonbladet idag så var det första gången jag upptäckte din blogg. Jag vill börja med att gratulera dig. Har kollat igenom lite och vill börja med att skriva hur bra jag tycker att den är. Jag har en son som föddes 2001 med pulmonalisatresi, VSD och Dorv. Så när du beskriver avlämnandet inför operation fylls mina ögon. Jag känner exakt det du kände.Jag har också en blogg, men ägnar den åt annat. Däremot har jag ibland skrivit om det. Här kommer en länk om en berättelse som du kanske sprungit på. Om inte så säger den väldigt mycket om våra resor:
  http://nathalielandin.blogspot.com/2005/08/det-blir-inte-alltid-som-man-tnkt-sig.html

  Här kommer två "dagboksanteckningar" vid vår tredje och senaste operation. Läs om du orkar. Du får förmodligen tillräckligt att läsa ändå :)
  Nu ska jag följa din blogg.
  http://nathalielandin.blogspot.com/2005/09/mellan-hopp-och-frtvivlan-del-1.html

  http://nathalielandin.blogspot.com/2005/09/mellan-hopp-och-frtvivlan-del-2.html

  Kram Nathalie

  SvaraRadera
 61. stort grattis! det var du och bloggen verkligen värda!

  SvaraRadera
 62. Supergrattis! Du var verkligen värd att vinna! Du skriver den varmaste bloggen jag vet.

  SvaraRadera
 63. Det största "grattiset" i världen till dig, Abbe och hela din familj som kämpar och kämpar... Din blogg berör... Den värmer och har en unik förmåga att engagera andra människor... Man har helt enkelt oerhört svårt att "slita sig" och stänga ner er bloggsida...
  Än en gång... Grattis till bloggpriset!!!

  SvaraRadera
 64. Hejsan .. Hoppas allt är väl med dig. tänkte bara kolla med dig om inte du kan länka till mig.

  Länkkatalog

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.