Jag är stolt över er.

20:47

Över femtusen spänn på fyra dagar, och det tickar in pengar hela tiden. Det är fantastiskt. Jag vågar lova att de är jätteglada på Hjärt- och lungfonden. Och jag är också väldigt glad och stolt för om vi fortsätter så här så har snart alla hjärtebarn runt om i landet som inte bor nära Göteborg eller Lund en möjlighet att få experthjälp via Gertrud.

Och vet ni vad? Jag hade knappt hunnit publicera inlägget om alla barnhjärtans månad förrän tre olika personer hörde av sig och erbjöd saker att auktionera ut från deras företag.

Silversmycken från Lifestone, med av tryck av din bebis hand eller fot. Den ena heter "Mammas hjärta" och är värd 1595:-. Den andra heter "Pappasmycke" och är värd 1695:-. Kolla in dem här.

Presentkort på vinprovningar hos Göteborgs Vinkällare. Presentkort på en vinprovning för två personer är värd 700-800:- och vi kommer att ha tre såna kort att auktionera ut.

Och sist men inte minst ett presentkort på jättefina barnkläder från Lykkeliam värt 500:-.

I år tänkte jag inte dra ut på auktionerna som jag gjorde i fjol. Det blev så långdraget. Istället tänkte jag köra en auktion i taget och ge er ett dygn att bjuda på varje sak, så det blir lite mer action.

Med lite tur kanske ni kan göra ett fynd och ropa hem något lite billigare. Med ännu mer tur kanske ni betalar mer än vad sakerna kostar, så blir det mer pengar till hjärtebarnen.

Jag återkommer med fler detaljer. Men håll ögonen öppna, vi kör igång vilken dag som helst.

UPDATE:

Två fina företag till har hört av sig och vill bidraga.

Vimsadekor skänker ett presentkort värt 1000:-. Kolla in deras fina väggtexter och väggdekor.

Och me&i ställer också upp med ett presentkort värt 1000:- på deras coola barnkläder.

Andra bloggar om , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Jag är också stolt över alla som skänker en slant o sms:ar äve om du snabbt tog över 1:a platsen från mig.
  Det viktigaste är ju hjärtebarnen att de får Gertrud:)
  Är bara så bra att du lyckas engagera så många. Tummen upp.

  SvaraRadera
 2. Jag länkade till dig i mitt senaste inlägg, skrev om hjärt och lungfonden lite snabbt och visade fram en bild med mitt namn i!
  Det var roligt att se resultatet i form av sitt eget namn efter man skickat in :D

  SvaraRadera
 3. Du orsakar nog några pin-köp också, av bara farten!
  Jag såg pinsen hos blomaffären idag och köpte genast en, tack vare dig, och tack vare Abbe, så klart.

  Fantastiskt med hjärtebarnsmånad precis efter din bloggvinst! Vi var ju många som läste redan innan, men uppmärksamheten kring priset lär ju ha lockat hit en hel rad nya läsare - och givare!

  Finaste Abbe, och ditt fantastiska sätt att skriva (och fota!) om din familj, har definitivt fått upp många ögon för hjärtebarnen.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.