Older and wiser.

20:49

Storebror kommer alltid tassande in till oss på natten. Märkligt nog gör inte Abbe det så ofta men någon gång ibland händer det och då blir det trångt i sängen.

– Pappa, varför låg Abbe här i natt? sa storebror i dag.
– Han vaknade och var rädd. Han drömde att det var en stor fisk som kom och tog honom.
– Usch det låter läskigt, sa storebror eftertänksamt. Men jag drömmer inte fiskdrömmar.

Andra bloggar om , ,

9 kommentarer

 1. Man skulle vilja kapsla in alla de där underbara kommentarerna som de sköna små människorna kommer med. Då är det bra med en blogg. Som en minnesbok.

  SvaraRadera
 2. Man (jag) gnäller ibland över hur trångt det är i sängen, och hur omöjligt det är att sova... Men att ha de där små livsmeningarna ihopkurade alldeles intill och snusa dem i håret: Lycka.

  SvaraRadera
 3. Här är det också väldans trångt stundtals.

  Det lustiga är att alla (2 barn + 2 vuxna) brukar ligga i vår säng även katten. När de var borta i 4 dagar och jag var själv hemma, då sov inte ens katten i sängen!
  Lustigt djur

  SvaraRadera
 4. hej hopp! eftersom det ganska säkert är många kloka mammor o pappor som läser här så är jag nyfiken på fler tankar runt pappaledigheterna (eller bristen på http://pappabloggen2.wordpress.com/2010/02/12/pappaledig-hur-gor-man-for-att-fa-papporna-att-fa-tummen-ur/

  SvaraRadera
 5. Lillgrabben brukar komma tassande och smyga upp i vår säng utan att vi märker det. När man vaknar på morgonen så är han bara där.
  Men ibland hör man ett litet ynkligt "sova i mammas säng, inte Deus (Han kallars sig det, svårt att säga Amadeus)säng."
  Och vem kan säga nej då?.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.