I nöd och lust.

09:56

Hjärtebarnsauktionerna i februari, minns ni dem? Auktionerna som tillsammans med det bultande lilla kampanjhjärtat drog in över 62 000 kronor till forskning om barns hjärtfel. Jag är mycket stolt över det och över er som bjöd på auktionerna.

Minns ni auktion nummer tio? En bröllopsfotografering. En heldag med Sonia Janson bakom sökaren. Det såg länge ut att bli alldeles för billigt, men på äkta Tradera-manér tog det skruv de sista timmarna, och till slut ropade ett lyckligt par hem auktionen.

I sommar har bröllopet ägt rum, paret har blivit ett äkta dito, Sonjas bilder är färdiga och hela grejen gör mig så fantastiskt glad! Jag blir glad för att 10100 kronor gick till forskning om barnhjärtan och glad för att brudparet ropade hem en fotografering till ett riktigt fyndpris. Men allra mest pirr-i-magen-glad blev jag när jag fick se bilderna. Det är otroligt fina fotografier från vad som ser ut att ha varit underbara dagar tillsamman med ett fantastiskt brudpar i Rättvik. Tänk att jag fått ha ett litet finger med i spelet att föra de här människorna samman.

Titta på de fina bilderna. Dag 1 här och dag 2 här.

11 kommentarer

 1. Ett stort tack! Till Abbe och hans pappa,från hela mitt hjärta!

  SvaraRadera
 2. Ojojoj!! Jaa, vad är väl en bal på slottet....
  Alldeles, alldeles underbara bilder :)

  SvaraRadera
 3. Vilka fantastiska bilder. Det verkar vara precis rätt par som vann auktionen. Mycket kärlek, precis som på den här bloggen.

  SvaraRadera
 4. Hej, jättefina bilder, bor bara ett stenkast från Persborgs bryggan, och ungdomarna har spelat i Rättviks lilla spelmanslag där min äkta hälft varit ledare, blev så glatt överraskad när vi såg fotona! Hälsningar Malla från Rättvik

  SvaraRadera
 5. Plus: åh vad jag gillar bröllop som är sådär personliga, med handgjorda dekorationer, ängsblommor i vas etc. Drömmen!

  SvaraRadera
 6. Magiska, oerhört vackra fotografier!
  Gott att pengarna gick till en god sak också! =)

  SvaraRadera
 7. men Abbepappan...Var det inte KÄRLEKEN som förde dem samman...?
  Underbara bilder! Störst av allt är....
  Niklas

  SvaraRadera
 8. @Niklas Nu var det i och för sig fotografen och brudparet jag syftade på, men det var kanske kärleken som förde även dem samman.

  SvaraRadera
 9. I ett större perspektiv - ABSOLUT!
  Niklas

  SvaraRadera
 10. Åhhh, saknar helt enkelt ord....!!!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.