Några bilder.

12:59

Jag överlevde. Sitter på Bromma flygplats och läser alla fina tillrop på Twitter, Facebook, i bloggen och på mejl. Tack allihop.

Det var väldigt nervöst precis innan, men när Jesper väl började prata med mig kändes det inte så farligt längre. Jag måste säga att både han och alla andra i produktionen var otroligt trevliga och proffsiga på alla sätt, så man kände sig helt trygg.

Jag hade ingen kamera med mig, men knäppte några snabba bilder med telefonen så kvalitén blir därefter. Men så här såg det i alla fall ut bakom kamerorna.

Det fanns en monitor där jag kunde se vilka bilder och filmklipp de visade under intervjun, men jag vågade inte titta för då hade jag nog kommit av mig och svarat i nattmössan är jag rädd. Om en liten stund flyger jag hem och då ska jag titta på inslaget i lugn och ro. Lovar att länka eller bädda in inslaget här på bloggen när jag sitter vid en dator hemma.

Ps. Ser att bilderna blev väldigt konstigt beskurna. Det är första gången jag använder Bloggers app för mobilbloggning. Den verkar vara sådääär bra. Får snygga till det hemma sedan. Fixat.


Ganska pirrigt när jag kom hit i taxin.Jesper presenterar dagens Triss-skrapare och jag chattar med tittare.


E-type om "Så mycket bättre". Ser verkligen fram emot den programserien, den var mycket bra i fjol.

Snygg backdrop på scenen. :)


Deportees lirar.

9 kommentarer

 1. Måste varit en väldigt trevlig och spännande upplevelse att få vara på tv 4 och prata om ditt bloggande och din familj. Härligt med en pappa som har så stor empati och så trevligt sätt att skriva, stort tack till dig för att du finns och delar med dig.

  SvaraRadera
 2. Du var jättebra !
  - om du var nervös syntes inte ett spår...

  SvaraRadera
 3. Va cool du va! :) Just sett klippet & är så impad!

  Heja dig! & trevlig helg!

  -Ida

  SvaraRadera
 4. Åh du var jättebra, Abbepappan!! Vilken härlig stund jag fick framför TV´n när jag matade Mumsmums, i morse! Roligt att se dig! Jätteintressant att höra dig och din syn på saker o ting i bloggvärlden.

  Ta hand om dina fina pojkar!

  Kram kram Jes ♥

  SvaraRadera
 5. Kicki - min fru - ropade på mig i morse och sa "Är inte det där "Abbepappan"?" Jo det är det ju! Jag missade sannolikt inslaget men fick en skymt på slutet.
  Fenomenet Blogg...Något som har hjälpt mig bearbeta min outsägliga sorg och kommit i kontakt med andra i min situation. Ovärderligt. Detta är den enda Blogg jag tittar in på som inte handlar om att ha förlorat ett barn och detta för att en 93 årig kvinna i Göteborg via omvägar förmedlade att hon trodde att jag skulle ha nytta av att läsa dina rader! Synkronicitet!
  Idag är det begravningsdagen...två år.
  Kram
  Niklas

  SvaraRadera
 6. Jag sov över...och sen var det full fart för vi skulle iväg, ska se det senare :) Och tack för påminnelsen ang Så mycket bättre! Nu ska jah mata barnen så jag får se det i lugn och ro.

  SvaraRadera
 7. Hej,
  Jag såg dig på tv och tittade in på din blogg. Började läsa från början och har läst nästan alla inlägg. Jag har gråtit och skrattat. Du skriver så otroligt bra och tar så vackra bilder. Din familj är underbar och vilken kämpe han är Abbe. Jag kommer att följa din blogg och önskar er all lycka i framtiden.

  Kram från en mamma till en annan underbar liten kämpe

  SvaraRadera
 8. Vilken tur att tv'n var på på rummet eftrr vår korridor-promenad...
  Nu har jag en ny blogg att läsa...
  En kväll på Sahlgrenska med en nyss skallbensopererad sovande liten tös fick lite mer inehåll än tv :-)
  Ska bli spännamde att läsa lite om er
  Kramar

  SvaraRadera
 9. tjenna!

  mycket bra Gunnar! Kollat på klippet på tv4play - märktes inget av din förkyldning!
  Snyggt skägg du lagt till med!

  Ska ni till Ågrenska i dec?
  Kram till hela familjen!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.