Hjärtat det ska sitta här (very short version).

22:55

16 kommentarer

 1. Underbaraste!! Jag blir alltid lika glad av att titta in här!

  SvaraRadera
 2. Gulle :)Ville bara berätta att jag läst din blogg i flera år, och alltid beundrat dig och din fru för er styrka - men aldrig mer än vad jag gör just nu. Födde en underbar son för fem dagar sedan, och det märktes redan från början att något var galet. Fick igår reda på att han har en stor VSD. Tänkte direkt på er. Ni klarade det, då måste jag också kunna göra det... Om inte annat för min sons skull. Så TACK för din blogg. Ska nog ta och läsa om allt en gång till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer att gå fint! Och jag blir väldigt glad av att höra att min blogg kan vara ett stöd i såna här lägen.

   Radera
 3. Oh, jag blir kär!
  Härliga Abbe <3

  SvaraRadera
 4. Nu blev man varm i hjärtat <3

  SvaraRadera
 5. Sötaste Abbe!! Sååå fint!!
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Vad tydligt han pratar/ sjunger! Jag är imponerad både av honom och av sjukvården!

  SvaraRadera
 7. Underbart av ett underbarn

  SvaraRadera
 8. Fantastisk blogg, fantastisk familj, fantastiska Abbe! Halkade av en slump in på bloggen och måste lämna ett litet avtrck, önskar jag hittat hit för flera år sedan! Har själv en son född med transposition och VSD, idag 16 år och pigg som en nötkärna.
  Ta hand om Er!
  Mia

  SvaraRadera
 9. Finaste pojken! Så fint han sjunger!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.