Livet är så vackert. Och så styggt på samma gång.

23:52

Jag läser en text av en vän om henne och en annan vän. Två systrar. Den gör så ont och jag blir arg på dumma jävla sjukdomar. Men det är också en text så full av kärlek och hopp mitt i hopplösheten. Läs den bara.

11 kommentarer

 1. kan inget annat än att instämma, en fantastisk text, länkade vidare från mitt lilla hörn i den här underliga världen...
  http://mittispenaten.blogspot.se/2012/07/mitt-i-natten.html

  SvaraRadera
 2. Oj vad vackert skrivet. Denne 35-årige, skäggige hårdrockaren fick tårar i ögonen.

  SvaraRadera
 3. Livet kan göra så ont. Smärtan är galen ibland. Ostyrig och ouppfostrad. Kan inte nån bara ge den en jäddra hård och tuff uppfostran? Vore enklare så...
  Tack för fina ord. Din blogg värmer. Hjärtevärmare.

  SvaraRadera
 4. en annan mamma6 juli 2012 kl. 00:18

  Såg tv-programmet kl 22 i ettan om ett barnsjukhus som opererade hjärtan på löpande band. Bara extra svåra fall kom dit, och utgången var oviss i många av fallen. Men en kirurg sa på slutet att även om patienten inte klara sig så är varje ovanlig, nyskapande och riskabel operation lärorik, så förhoppningsvis kommer andra, senare patienter att ha nytta av att läkarna opererat någon med liknande problem innan, även om de första patienterna inte klarar sig. Ett mycket intressant, och starkt, program, med många filosofiska diskussioner om när det är rätt att operera och när man bör avstå. Tänkte naturligtvis på Abbe när jag såg programmet. Det är så roligt att se att det går så bra för Abbe, jämfört med all oro som var i början.

  Ha en bra sommar!

  SvaraRadera
 5. Sitter med tårar i ögonen efter att ha läst den fantastiska texten. Livet är så orättvist...

  SvaraRadera
 6. Oj vad vackert skrivet... träffade rakt i hjärtat!

  SvaraRadera
 7. Cystisk fibros tog min svägerska och kommer att ta min broson. Hatar.
  //K

  SvaraRadera
 8. Sååååå sorgligt och ändå så fint. Gråt-text!

  SvaraRadera
 9. Roligt Gratis spel sida http://www.gratisspel1.se

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.