Fågel, röstfiske eller mittemellan?

23:03

Nu har vi ju lagat mat igen. Elsies Päron, Kardemummagumman, Stadstjej blir lantlolla, Gourmetmorsan, Matstugan, Nordefors och jag. Alla har vi stått och hittat på kycklingrecept och alla vill vi ha era röster. Det är ju en tävling mitt i alltihop.

Jag vet inte riktigt. Jag har funderat en del över bloggtävlingar. Alla ber sina läsare att rösta på just deras blogg, så de som har få läsare har aldrig någon chans mot de stora. Jag har inte koll på hur många som följer de andra bloggarna, men jag anar att ni som är här inne kanske är fler än åtminstone några av de andra bloggarnas läsare. Så jag tycker så här: min blogg läser ni ju redan, passa på att kolla in de andra bloggarna. Kanske läser ni dem också sedan tidigare, kanske hittar ni en ny favorit.

Självklart blir jag jätteglad om ni röstar på mitt recept. Det är ju väldigt roligt att vinna saker. Eller hur? Men det som gör mig gladast av allt är att det finns människor som faktiskt lagar maten jag hittar på. Och tycker om den. För att inte tala om hur kul det är att ni läser Heja Abbe.

Och röstar gör man HÄR. Antingen på min soppa, eller på någon av de andra.

6 kommentarer

 1. Klart jag röstar på er!
  Av de andra bloggarna så brukar jag besöka Elsiespäron som ger riktigt bra matinspiration!
  tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack. Gott att höra. Jag tycker många av de andra verkar väldigt bra för matinspiration.

   Radera
 2. Precis vad jag bloggade om för några dagar sedan...

  http://komofika.blogspot.se/2012/09/om-tarttavling-tycker-jag.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst, du ser. Nu ska jag säga till denna tävlingens försvar att de även har en matjury.

   Radera
 3. Ett väldigt schyst "röstfiske" tycker jag! Bloggare som skriker efter röster brukar jag strunta i att rösta på, eller av ren princip rösta på någon av de andra i tävlingen, men när man ber snällt som du så är det en annan femma! Då röstar jag på den jag tycker förtjänar det! ;-)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.