Jag behöver er hjälp.

20:36

Så här är det. Någon varit väldigt snäll och nominerat mig till Finest Awards. Jag visste inte ens att de hade en kategori för såna som mig. Har tittat på det förr om åren och uppfattat att det mest var modebloggare och kändisbloggare som var nominerade. Inte medelålders män som berättar om sitt barns hjärtoperationer, talfel och skoluppgifter och syskonkärleken två små bröder emellan. Eller sina egna tillkortakommanden i rollen som pappa. Men vet ni vad? Det fanns. Nytt för i år var visst kategorin föräldrabloggar och där passar ju Heja Abbe fint. Tydligen så pass fint att någon (eller några kanske det måste varit) har föreslagit oss.

Jag blir sjukt stolt och smickrad över detta.

Det betyder mycket för mig att vara nominerad. Och att vinna hela rasket skulle såklart betyda ännu mer. Det är svårt att förklara, men trots att jag har hållit på med bloggen i fem och ett halvt år nu och trots att jag vet att ni är ganska många som tittar in här varje dag, så har jag inte riktigt vant mig vid tanken. Att jag skriver saker som andra läser. Och som andra dessutom tycker om. Det är en speciell och väldigt fin känsla.

Men jag kommer verkligen att behöva er hjälp. Jag tittade på de andra bloggarna som är nominerade i min kategori. De har väldigt många läsare. Vissa har tjugo, tjugofem gånger fler läsare än Heja Abbe. Ska vi vinna måste vi få alla era röster, flera gånger om.

Så om ni verkligen gillar Heja Abbe och vill se oss överst på pallen behöver vi er hjälp. Klicka in på Finest Awards och lägg er röst. Varje dag, fram till 8 februari. Man kan rösta en gång om dagen från en mejladress. Själv har jag några stycken adresser. :) Om ni sprider budskapet via Twitter, Facebook eller era bloggar (om ni har något av detta) ökar chanserna. Det skulle göra mig fantastiskt glad.

Mer än så här pallar jag inte att tigga. Känner mig nästan lite smutsig.

Tusen miljoner tack på förhand.

U P D A T E :
[Man måste scrolla ner till botten och klicka "skicka kandidater" efter att man klickat på de man vill rösta på. Det är inte helt tydligt.]

22 kommentarer

 1. Klart vi stöttar en klasskamrat

  SvaraRadera
 2. Finest består inte bara av mode/kändisbloggare, utan har till och med egna bloggare som inte bara är medelålders utan också har, om inte samma så ändå, snarlika upplevelser som du. Jag till exempel.

  Lycka till och kul att du är en av finalisterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, då måste jag genast klicka in till dig och kika.

   Jag menade inte Finest som portal utan själva Finest Awards. Kanske var lite otydlig där.

   Tack för lycka till och kul att du gillar att jag är finalist.

   Radera
 3. Självklart får du min röst varje dag!!!

  SvaraRadera
 4. Jag kommer att rösta på dig och min fina vän Terese Alvén (kategorin bästa träningsblogg) varje dag - heja!!!

  SvaraRadera
 5. Tyvärr ser jag att man i och med röstandet också godkänner att få reklam från finest.se till sin mailadress. Det vill jag inte ha, så trots att jag väldigt gärna ser dig som vinnare får du inte min röst denna gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag såg att det stod: "Jag godkänner att få resultat och information från finest.se till min epost" när man ska rösta. Jag vet inte om det är samma som reklam eller om det bara har med själva tävlingen att göra.

   Men tack ändå för att du hade tänkt rösta.

   Radera
 6. Röstat! (Jag tror helt klart att det går att avsäga sig reklamen om/när den kommer i vanlig ordning)

  SvaraRadera
 7. Röstar varje dag. Hoppas Abbe-bloggen vinner sin kategori!

  SvaraRadera
 8. Klart här röstas, så mycket tygen håller :)

  SvaraRadera
 9. Nu har jag äntligen röstat...från min PC.
  Har försökt från min Ipad tidigare men inte fått det att fungera.
  Så, nu när jag vet hur man gör kommer det komma en röst per dag :)

  Har inte kommenterat här tidigare men vill passa på att tacka för en fantastiskt fin blogg.

  /Monika

  SvaraRadera
 10. Givetvis har jag röstat på dig!! Heja Abbe och Abbes pappa!

  SvaraRadera
 11. Röstat på er så klart!

  SvaraRadera
 12. Tack för en fin blogg! Röstar varje dag från båda mina mailadresser..=)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.