Tack!

22:34

Vi gjorde det i år igen. Tillsammans samlade vi in pengar till forskning kring barnhjärtan och medfödda hjärtfel. Viktiga pengar som gör stor nytta. Pengar som kommer att kunna rädda livet på små bebisar. Pengar som kommer att göra framtida hjärtoperationer både effektivare, ingreppen mindre och resultaten mer långlivade.

Det hade aldrig gått utan er. Än en gång tack! Tusen millioner tack!

Tack till Sarah på OBH Nordica, Anna på Cotton & Button, Ylva på Balunz, Jonas på Gneis, Camilla på a&c skapa, Mattias på Piratförlaget, Fredrik på Göteborgsgirot, Henrik på Fjällnäs, Ulrika på Bacteria Shield och Sarah på Kosta Boda.

Tack till alla er som har varit med och bjudit på auktionerna, både ni som ropade hem prylarna och ni som fick se er besegrade i slutändan.

Tack till Karin, Karen, Nettan, Håkan Aludd, Cissi, Susanna, Emelie, Hege Lyng, Jenny Olsson, Sanna, Suz, mellanbarnet, Annika, Jega, Björn, Mirja, Malin Vbg, Ingrid Ink Karlsson, Matilda Pettersson, Cristina och Per Fors, Linus, hepe, Greta från Gotland, Lise, 4everfine, Krickilina, FrejaHärngren, Eva, FamFors, "Morfar" Janne, Mikael Brisslert, Mormor, "Morbror" Jon, Moster Sofie, Pelles mamma, Mellisdl, Eva och Allan som alla skänkte en slant genom att skicka ett sms till mitt insamlingshjärta. Några av er flera gånger. Hjärtat finns kvar en stund till, om någon skänker mer lägger jag till ert namn här ovan.

Auktionerna inbringade sammanlagt 24 235 kronor.
Insamlingshjärtat 5050 kronor (just nu).
Sammanlagt blir det 29 285 kronor.

Fantastiskt!

Lägger man ihop det med vad vi tillsammans har samlat ihop och skänkt till Alla barnhjärtans månad tidigare år får vi den smått osannolika summan 169 215 kronor.

Sträck på er mina vänner. Ni gör skillnad.

7 kommentarer

 1. Vad roligt, och vilket bra jobb du gör alltså! Du gör skillnad!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med ovanstående, fantastisk insats.
  Februarimånadernas auktioner - och hela bloggen.
  Jag hoppades så att en auktion från i fjol skulle återkomma (nu får jag hitta andra vägar till bohuslän). Men det är lika spännande att se vad som dyker upp. och lägga en slant i insamlingshjärtat kan man ju alltid göra!

  Allt gott till er!
  Hälsningar från en ö mitt i havet
  /Greta

  SvaraRadera
 3. Ett stort och varmt tack från oss alla på Hjärt-Lungfonden! Ditt engagemant och bidrag till oss kommer definitivt göra skillnad!

  Tackvare dig och andra generösa givare har Hjärt-Lungfonden sedan år 2007 delat ut över 60 miljoner kronor till den barnkardiologiska forskningen, en fantastisk summa som har och kommer fortsätta rädda fler hjärtebarn!

  Återigen, stort tack för ditt stöd!

  Hjärtliga hälsningar,

  Sofia Wirsén
  Projektledare Alla barnhjärtans månad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj. Det värmer väldigt att få detta tack från er. Jag är väldigt glad att ha den plattform min blogg har blivit för att kunna göra saker som det här. Det ligger mig varmt om hjärtat som ni vet.

   Tack själva för satsningen, Alla barnhjärtans månad!

   Radera
 4. Fantastiskt!
  Håller du koll på vad som händer i Lund? 33 IVA-syrror som sagt upp sig och hjärtkirurgin där är hotad!
  http://www.sydsvenskan.se/lund/lamnar-barnintensiven/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har följt det lite på avstånd. Sorgligt. Satt och ruvade på ett inlägg faktiskt.

   Radera
 5. Fantastiskt bra jobbat. Det är sådant här vi behöver mer av, frivilliga krafter i samarbete med näringslivet. Hörde i dag talas om en familj som driver en Second Hand butik i närheten där vi bor. De skänker bort allt överskott av verksamheten till Cancerfonden. Det finns massor av härliga människor där ute.
  www.nåtbra.se

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.