Post Halloween images.

22:05

Bjussar på lite stämningsbilder från kyrkogård i dimma såhär några dagar efter Halloween. De är tagna i Alingsås i lördags från ljus-konst-projektet "Lights in Alingsås" som är inne på sitt fjortonde år. Dessvärre är detta ett jäkla dåligt tipsinlägg eftersom hela rubbet avslutades i söndags efter att ha suttit uppe i fem veckor. Men å andra sidan, det är första gången vi är där på de här fjorton åren trots att vi sagt att vi ska åka dit i stort sett varje år, och trots att det ligger så nära. Så. Vad kan man begära av mig som tipsare?

Men nästa år. Då kan ni åka dit och titta, och ta en fika ett av alla mysiga kaféer. Det är en fin liten stad, Alingsås.
PS. Som vanligt gör sig bilderna bättre om man klickar på dem och ser dem i stort format. Måste nog se över designen på min blogg snart.

5 kommentarer

 1. Fantastiska bilder! !! (Som vanligt)

  SvaraRadera
 2. Ja, fantastiska bilder. Men är de inte snarare post Allhelgona images?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Faktiskt inte ens post Allhelgona. De är tagna PÅ Alla helgons dag. :) Men jag tänkte mer på spökgrejen. Nåja, det blir lätt lite rörigt med de här högtiderna.

   Radera
 3. Kan bara instämma, fantastiska bilder!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.