Sista dagen.

23:47

Jag är trött nu. Det har varit en fantastisk vecka på alla sätt och vis. Rolig, lärorik och omtumlande. Vi avslutade veckan med att lyssna på Carmen Ryberg och Lotta Leffler prata på förmiddagen om sin forskning kring kognitiv utveckling, uppmärksamhet och minne hos barn med medfödda hjärtfel. De pratade också en stund om syskon och frågor kring det.

Eftermiddagen ägnades åt utvärdering och samtal om hur veckan varit. Och sedan blev vi inbjudna till klubben för att titta på bildspel och en jättefin film om hur barnens vecka varit. Självklart med popcorn och läsk. (filmen hamnar så småningom på Hjärtebarnsförbundets YouTube-kanal, så då dyker den upp här). Jag tycker det verkar som att barnen har haft en grym vecka.

Jag avslutar rapporteringen med att citera Abbemammans rader från Facebook:
"Ett hotell i skogen, en sjö, ett hopptorn, en pool, åtta hjärtebarn, åtta historier, ett gäng föräldrar och syskon. Lägg till detta en rad viktiga föreläsare och ett team med ungdomar och lägerledare med och utan egna hjärtfel. Imorgon åker vi hem. Mullsjö och alla som var där får en egen liten specialplats i mitt hjärta."
Poolen. Jag kan inte ens räkna hur många timmar som barnen tillbringat där.
Poolen. Jag kan inte ens räkna hur många timmar som barnen tillbringat där.

Tack till fantastiska värdparet Mats och Louise!

Och till grymmaste ledarna/GUCH-ungdomarna Jonathan, Emma, Axel …

…och Veronica! Ni är bäst.


Och till Marianne! Och tack till Sven, som av någon märklig anledning inte verkar ha hamnat framför min kamera på hela veckan.

0 kommentarer

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.