En liten bloggtävling.

12:15

Nämen har man sett. Lattepappan har nominerat mig i sin egen lilla version av Stora Bloggpriset. Vilken ära, tack ska du ha.

Och hejar man på Abbe så kan man såklart gå dit och rösta. ;-)

14 kommentarer

 1. Kolla in priset du kan vinna i "Sveriges bästa mamma/pappablogg 2009"
  http://lattepappan.se/wp/?p=146#respond

  SvaraRadera
 2. Du fick precis min röst bäste Abbe-pappa!

  /Klaus

  SvaraRadera
 3. Min röst är given. Lycka till!

  http://utlandsmamman.blogg.se

  aka

  Katja

  SvaraRadera
 4. Just röstat på Heja Abbe!

  /Daniel

  SvaraRadera
 5. Lattepappan skrev ju att det bara kan finnas en som är bäst, så då röstade jag så klart på Heja Abbe!

  SvaraRadera
 6. Jag röstar självklart! Sitter ff med tårar i ögonvrån av ditt inlägg om Abbes storebror. SÅ fint! Och så grymt söt han är - kommer bli en hjärtekrossare av rang. Kram M

  SvaraRadera
 7. Nu har även jag lagt min röst på er, håller alla tummar för att ni vinner!!

  SvaraRadera
 8. Vill börja med att säga OJ OJ OJ vilken resa ni har haft. Halkade in på din blogg av en slump sent igår kväll och kunde verkligen inte sluta läsa. Sträckläste varje inlägg, tittade på varje film och både grät och skrattade. Det tog mig lite drygt 3 timmar så jag kom i säng alldeles för sent men det var det verkligen värt!!!

  Vilken underbar kille ni har och vilken underbar storebror.

  Kommer följa denna blogg varje dag nu.

  Kramar till er alla och självklart har Abbe fått min röst!

  SvaraRadera
 9. Ytterligare en röst lagd av under- och övertecknad. Heja Heja Abbe!

  //Jeppehej

  SvaraRadera
 10. Hej Abbes pappa!
  Nu har jag äntligen kommit fram till dagens datum på din blogg. Det känns som om jag har följt ert liv med Abbe sen den dagen han föddes, fast på två veckor istället för de snart 4 åren ni har haft med honom. Jag och min studiekamrat skriver en C-uppsats som handlar om just 22q11.2 deletionssyndromet, och din blogg har verkligen hjälpt mig att få en verklig syn på de här barnen som vi ska skriva om. Vi sitter ofta och drar paralleller till Abbe när vi försöker lägga in lite mänsklighet i alla de medicinska artiklar vi granskar.

  Jag vill helt enkelt tacka dig för att du började skriva om hur man försöker hantera ett liv när man har två barn, och särskilt när det ena har ett syndrom som ruvar på många hemligheter. Tack för en underbar blogg och jag hoppas att du vårdar din talang för att skriva även i framtiden, det är få förunnat att kunna fånga känslor på det sätt du gör.

  Varma hälsningar från Terese

  SvaraRadera
 11. Oj vad du/ni drog ifrån där! När jag var inne och gav dig min röst i morse låg du i mitten någonstans. Trogna läsare/röstare. ;)

  SvaraRadera
 12. Självfallet får du min röst. Istället för semlan.

  SvaraRadera
 13. Nu har jag också dragit mitt strå till stacken och röstat på dig/er. Lycka till i tävlingen (när jag röstade såg det väldigt lovande ut).

  SvaraRadera
 14. Du - det verkar bli en promenadseger så jag passar på att gratta redan nu!
  Välkomna till huvudstaden i sommar (eftersom det var vinsten, va'?)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.