Det är bättre nu.

20:30

Okej. Jag tror det är dags att blåsa faran över för den här gången. Abbe mår bättre nu.

Vi har sovit två nätter i rad ner bäddade tätt intill varandra med alla fönster på vid gavel i sovrummet för att få den där välbehövliga kalla luften ner i Abbes strupe. Febern gav med sig lite under natten, med hjälp av Alvedon och han andades bättre tack vara Betapred och frisk luft.

Abbes mamma är tillbaks från Käringön. Hon hade haft det bra och det är hon värd. Men jag behöver sova. God natt.

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer

 1. Fann dig via Silverfisken... Har läst igenom din blogg o blir helt stum o får en smärtsam återuppspelning av det som var. Känner igen mig i nästan allt... Vi fick en liten kille med samma aortafel. Det här var för snart 14år sedan. De var duktiga även då men ändå inte i närheten av vad som finns idag. Vi fick tyvärr bara behålla honom ett par år. Den stora operationen hanns inte med...
  Utvecklingen har tack o lov gjort enorma framsteg o jag blir glad av att läsa om lilla Abbe.

  Följer er framöver o skickar alla mina varma tankar till Abbe o din familj. Varma tankar behöver ni i mängder...

  SvaraRadera
 2. Hej Dubbelörnen.

  Hade tänkte svara för länge sedan. Men jag kom liksom av mig. Det blev lite tungt när jag läste om er kille. Jag är ledsen över att det gick som det gick. Fy vad tungt.

  Men visst har du rätt. Det har hänt en hel del sedan dess.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.