Söndag.

13:19

Hålla masken.
Espresso tack.
Ny rektor.
Stelbent sjukvård? Inte alltid.

4 kommentarer

 1. Tänk om denna blogg funnits för nästan sju år sedan, när Olle föddes och vi gick några djävulska år till mötes. Tänk vilket stöd den varit. Jag hoppas innerligt att nyblivna hjärtebarnsföräldrar hittar hit. Du har satt så precisa ord på känslor som jag i vissa fall haft svårt att uttrycka. Känslor som ingen som inte varit där förstår, även om den bästa viljan finns.
  Du har ett vackert språk, bloggen är stilren och bilderna helt fantastiska. Jag tänker absolut fortsätta läsa om Abbe även fortsättningsvis.
  Hälsningar från "Frida", mamma till Olle som föddes med HLHS och som faktiskt är omslagspojke på senaste Hjärtebarnstidningen.

  SvaraRadera
 2. Min 15-åriga dotter är sjuk idag. Inget allvarligt, det intressanta är vad hon ägnat de tre senaste tonårstimmarna åt. MSN? Nej. Facebook? Nej. Messa? Nej. Läsa bloggen om Abbe från början till slut. Inklusive alla kommentarer? Ja.

  SvaraRadera
 3. Jag har varit här och hälsat pâ. Kram till Abbe gubben och hans föräldrar.

  SvaraRadera
 4. Hej Ulrika: Är det säkert? Vad smickrande. Men det är klart...hon var ju inte vid sina sinnens fulla bruk. :-)

  Hej Lillie Damour. Vad trevligt. Kram tillbaks.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.