Nytt

23:19

Det blir lite knasigt nu. Eftersom allt lägger sig i kronologisk ordning i bloggen hamnar det jag skriver om inte alltid överst. Så ifall du tittar in här då och då och ser samma post överst hela tiden kan det verka som inget händer här.

Det är fel. Jag håller på och fyller på i slutet på 2005 och början av 2006 fortfarande. Det var den nu inställda operationen som ställde till ordningen här eftersom den skulle ske i nutid och jag började skriva om det. Eh, förstår du? Jag känner att det börjar bli rätt snurrigt det här. :-)

2 kommentarer

 1. Hej!
  Hittade din blogg precis nu och har bara skummat liteän så länge. Mest läste jag om början. Tyvärr sitter jag på jobbet, så fortsättning följer hemma sen. Längtar redan...
  Har själv en kille som föddes på Borås BB i feb-05. Hjärtfel och ds. Känner igen mycket av det du skriver och allt som hände i början. Neonatal, avd 323, IVA, Ronald McDonald mm.
  Heja Abbe !!

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika.

  Har vi inte setts tidigare, kanske vi gör det i framtiden.
  Heja din son!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.