Tack!

23:26

Igår och idag har väldigt många nya läsare tittat in här hos Abbe och mig. Till stor del tack vare att den här mannen hittade hit och skrev så fint om min berättelse. Men också många andra.

Det är jag väldigt glad för. Jag är glad att så många har läst. Och gråtit. Och skrattat. Men mest av allt är jag glad att det finns utrymme för sånt här.

Tack för alla uppmuntrande kommentarer. Nu jäklar, vill jag fortsätta skriva. Och jag hoppas att du fortsätter kommenterar, och frågar, hejar och buar.

/Abbes pappa

11 kommentarer

 1. Jag älskar verkligen din blogg.
  Jag önskar att den dagen jag blir förälder så ska jag bli lika stark och modig som dig.

  Du gör ett fantastisk jobb, det ska du veta. Så fint att få läsa om dig och Abbe, mitt hjärta smälter.

  MVH /E

  SvaraRadera
 2. Jag älskar också denna blogg och som mamma till en tjej med det lilla extra så har man varit med om mycket som du skriver om.
  Så roligt att läsa när någon verkligen är bra på att skriva som du är.

  /Lena (Mamma till Linnéa med DS)

  SvaraRadera
 3. Jag sällar mig till skaran med beundrare. Jag länkade också över från Silverfisken och satt hela förmiddagen och läste. Ena sonen ,som snart är 4 år, undrade varför mamma grät...

  Abbe träffade mig rakt i magen. Vilken liten hjälte! Och vilka fantastiska föräldrar och bror han har! Jag har själv träffat en liten Abbe som var en tjej. Vad modiga ni måste ha varit och kommer vara tvugna att vara! Stort lycka till från en numera trogen läsare.

  Ps, Är det okej om jag länkar Abbes blogg från min? Ds
  Bästa hälsningar från Kicki i Sydney

  SvaraRadera
 4. Jag glömde skriva i min tidigare kommentar att jag ska ge den här adressen till mamman till en liten kille jag varit personlig assistent åt. han har medfödd benskörhet och jag vet att hans mamma kommer känna igen jättemycket av det du skrivit och jag tror att det kommer betyda mycket att läsa om det.

  Tack för en fantastiskt fin blogg.

  SvaraRadera
 5. Jag har nu suttit här och läst alla inlägg på sidan med tårarna rinnande nedför kinderna. Jag beundrar dig och din familj som orkar och är så modiga. Heja Abbe!!! Jag kommer tillbaka och fortsätter att följa er! Länkar nu även till er från in egna blogg.

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Nu har jag suttit klistrad framför datorn i snart två timmar. Jag har skrattat, gråtit, blivit arg och blivit glad. Vilken otrolig berättelse! Mina tankar om att kanske bli barnläkare är mer aktuella än någonsin efter att ha läst din blogg. Tänk att få vara med och hjälpa barn som Abbe.

  Heja, heja, heja Abbe!

  SvaraRadera
 7. Har suttit hela dagen och läst alla inlägg på denna blogg. Försökte hålla tillbaka tårarna i början men nu när jag läst lite mer så är det sjukt svårt. Min kusin (/ögonsten) som förövrigt är världens mest underbara människa har DS och jag älskar att höra och läser saker om andra barn som sitter i någorlunda samma båt och guppar.

  Heja Abbe, säger jag bara! Tack för en jätte trevlig dag med en massa leenden och även lite tårar. Ni har gått och skaffat er en till trogen läsare!

  Jag hoppas att det är OK att jag länkade hit ifrån mig blogg?

  /Malin

  SvaraRadera
 8. Hej E: Oj, tack för dina fantastiska komplimanger. Jag är säker på att du blir ännu modigare än mig när du får barn.

  Hej Lena: Tack du med. Heja Linnéa.

  Hej Kicki: Klart du ska länka. Jag är otroligt smickrad.

  Hej Lilla J: Tack själv.

  Hej Lotte: Tack till dig med. Länka på, det är en ära.

  Hej Lisa: Tack Bli barnläkare. De behövs.

  Hej Malin: Länka gärna. Jag blir otroligt stolt att du vill.

  SvaraRadera
 9. hittade hit av en slump och har läst berättelsen om lille Abbe från början till slut. har suttit här och gråtit och skrattat om vartannat, din berättelse är verkligen rörande! jag inser hur lite jag vet om livet och ser upp till er som har vart med om så mycket och ändå är så starka. hoppas det är okej att jag länkar till dig i min blogg. heja abbe

  SvaraRadera
 10. Hej Camilla. Visst är det okej. :-)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.