Fotfolk.

22:52

Idag träffade vi en ortopedingenjör. Det är en halv evighet sedan Abbes sjukgymnast tyckte han behövde stöd för sina små knorvliga fötter och skrev en remiss. Men idag var det alltså dags.

Jag vet inte riktigt vad jag förväntat mig. Lång undersökning, gjuta av fötterna, prova ut skor och tillpassa dem och gud vet allt. Vad vet jag? Visserligen har jag gjutit mina slalompjäxor, men det gjordes i en alpinaffär och inte hos ortopedingenjörer. Inte riktigt samma sak alltså.

Men det gick hur smidigt som helst. Hon klämde och böjde lite på Abbes fötter, tittade hur han stod på dem, och hur han gick. Ortopedingnjören tyckte inte han behöver några specialskor utan kunde klara sig med sulor. Hon försvann i tio minuter, kom tillbaks med specialsulorna, Abbe provade dem i skorna och sedan var vi klara.

Bara sådär.

Skönt att det gick smidigt. Och skönt med sulor som vi kan flytta mellan olika skor.

Andra bloggar om , , , ,

2 kommentarer

  1. vid nästa besök på östra bjuder jag på kaffe!

    SvaraRadera
  2. Vi var i Borås, men du kan väl förhoppningsvis snart bjuda på kaffe där istället?

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.