Det kommer ju att ta slut.

00:09

Bada. Grilla. Odla. Paddla. Cykla. Spela kubb. Boule. Krocket. Äta sill. Jordgubbar. Glass. Slöa. Läsa. Promenera. Dricka rosé.
Man vill ju hinna göra så mycket.

Är det någon mer än jag som nästan blir lite stressad av det fina vädret?

Andra bloggar om , , , ,

4 kommentarer

 1. ja faktiskt. trots att jag har varit ledig mer än de flesta. men det är nog så med solsken. hoppas er vecka blir bra!

  SvaraRadera
 2. Jag är alltid stressad över allt jag vill göra

  SvaraRadera
 3. Ja verkligen. Men tråkigt nog ser min stresslista helt annorlunda ut. Bara en massa jobb (hemma i och för sig) som jag skulle vilja hinna. Jag ska skriva om min lista och prioritera saker som finns på din lista högre!

  SvaraRadera
 4. Verkligen inte stressad av att göra allt det där utiga! Däremot allt det som ska göras INOMHUS när man egentligen bara vill sitta på en filt och studera dotterns krypförsök. När ska jag hinna tvätta/städa/ringa nödvändiga men tråkiga samtal/maila mina vänner/osv osv i alla evinnerlighet? Varför sitter jag ens framför datorn? Nä nu går jag ut. :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.