Liseberg.

22:53


Först kontrollmätte jag killarna hemma. Abbe 92 cm. Bra. 90 cm är en magisk gräns om man vill ta steget från karusellerna och Farfars bilar, till lite skojigare grejer. Storebror 115 cm, det kan bli spännande.

Abbe har alltid varit galet förtjust i att bli kastad hit och dit, bli hållen upp och ner och allt annat som är lite tokigt och stökigt. Han borde gilla de mer actionbetonade attraktionerna på Liseberg. Undrar om Flume Ride går hem? Efter en snabb titt på hans ansiktsuttryck när stockbåtarna kom forsande ner för backen, drog vi slutsatsen att han vågade och gärna ville prova.

Han tjöt överlyckligt när vattnet duschade över oss och när vi klev av hoppade han jämfota och tjoade. "Yaaaaaaaa, nänn aa ä-e looli!! Eeen åån ill!" [Jaaaaa, den var jätterolig. En gång till!] Vi tog ett åk till under samma glädjeyra och sedan fortsatte dagen i den stilen. Det åktes Cirkusexpressen om och om igen, Fisketuren likaså. Till och med rulltrappor var extra roliga idag.

Storebror och jag tog förstås Lisebergsbanan. Tre gånger. Och jag vet inte hur du känner, men på mig killar det i magen bara av att titta på bilderna av storebror.

Andra bloggar om: , , , ,

15 kommentarer

 1. Härliga bilder på tvvå underbart härliga gossar!

  SvaraRadera
 2. Gud så mysigt.
  Abbe e ju en riktigt stor kille, o söt e han till tusen. Våran lilla herre har endast jobbat sig upp till 76cm så vi får nog vänta en stund. Tänkte också berätta att vi var på träffen i Göteborg, och där va det en som trodde att Leo va Abbe.
  Sköt om er.

  SvaraRadera
 3. Jag sitter bara och ler över de underbara bildera!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar bilden av Abbe med din arm om honom i ett fast grepp. Underbar!

  SvaraRadera
 5. Härligt med all glädje som ryms i bilderna!! Det bubblar i magen när man ser dina glada gossar!! Längtar till sem då jag kan ta med min Abbe o åka till Liseberg. /Jessica i Nyköping

  SvaraRadera
 6. det killar i magen av glädje och man sitter med ett flin i ansiktet och nästan en tår i ögat. Härliga bilder :)

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt Härligt med Glädje som smittar av sej helt och fullt! Tack för att du delar med dig så fint!

  SvaraRadera
 8. vilka fantastiska bilder !! :)

  SvaraRadera
 9. Tuffa killar!!!
  Min snart-6-åring vågar fortfarande inte åka cirkusexpressen. Han nöjer sig med kaninresan med mamma :-)

  SvaraRadera
 10. Vilken underbar sida ni har. Har bara hunnit läsa lite men kommer garanterat att återkomma. Har själv en son med ett mycket ovanligt kromosomfel.
  Undrar om det är okej att jag länkar till er via vår blogg.
  Ha en bra kväll.

  SvaraRadera
 11. Åh vad sugen jag blir på att åka till Lisberg!! Det var nog 13 år sedan jag var där senast...

  SvaraRadera
 12. Oj vad skoj. Tur att ni hade vädret på er sida =)

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Du tar så fina bilder på dina otroligt fina pojkar!
  Fotografdotter och nybliven mamma som jag är så undrar jag vilken kamera du har?
  Jag har läst din blogg ett bra tag nu men aldrig kommenterat, tack så mycket för en mycket fin, rolig och tänkvärd blogg.
  Svettiga hälsningar/Icka.

  SvaraRadera
 14. Tokigt bra bilder!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.